Mi lehetett ez? Lent bővebben.
Én már simán beszélgettem el úgy idegennel, hogy én vágtam hogy nem ismerem, de ő szentül azt hitte, a legjobb barátnője vagyok. Mindig felhívott, szóltam hogy téves, de amikor már 5ödször is újrahívott, elegem lett és pár percre elbeszélgettem vele mintha a barátnője lennék, hogy lenyugodjon és lerázzam...:))) Másnap rá is biztos hülyén nézett a barátnője!
Egyszer pedig egy ismerősöm beszélgetett el úgy valakivel, hogy le akart velem dumálni egy csoportos találkozót, megmondta hogy kik lesznek ott, a csaj (akiről azt hitte én vagyok) megmondta hogy az tök jó (egyiket sem ismerte, érdekes h ez nem tűnt fel neki) de nem ér rá, még elbeszélgettek pár percig majd letették. Alig tudtam megértetni vele, hogy nem én mondtam le a találkozót! Persze már késő volt, lemaradtam...
Szóval az h olyan volt a hangja, meg ő is úgy beszélgetett veled mintha ismerne, még semmit nem jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!