Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehetett ez? Lent bővebben.

Mi lehetett ez? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
2 ismerősömmel utaztunk az egyik szüinapi bulijára. A volt barátomat felhívtam, hogy mikor jön, mert mi már a buszon vagyunk. Annyit kérdeztem tőle, hogy mit csinál, mikor jön. Erre nem válaszolt, hanem azt kérdezte, hogy én hol vagyok és kikkel. Mondtam neki a választ. Letette vagy megszakadt, nem emlékszem. Megnyomtam a híváslistán az ő számát, ami legelől volt, mert őt hívtam utoljára. Felvette és kérdeztem tőle, hogy miért tette le az előbb a telefont. Azt állította, hogy nem is beszéltünk, de én mondtam neki, hogy de igen. Veszekedtünk és letette. Visszahívtam és mondtam neki, hogy biztos, hogy beszéltünk, mert mást nem hívtam, a híváslistámban is csak a mellettem ülő száma volt a listámon. Mindig listából szoktam hívni, egyszerűbb. Megint veszekedés lett a vége. Ötödször is hívtam (mindig letette, mert hülyének nézett és bedilizett) és kérdeztem is az ismerőseimtől, hogy hányszor hívtam szerintük. Válaszolták, hogy öt, tudnak számolni. Közben beleszóltam a telefonba, hogy hallotta-e mit mondtak. Ő azt állította végig, hog ez a 4. hívás.Ez mi lehetett? A volt barátom teljesen ép elméjű ember, biztos vagyok benne, hogy nem skizofrén vagy akármi. Amikor az első hívás megtörtént, a hangja akivel beszéltem, hasonlított az övéhez. Azóta se értem, mi lehetett. Aznap jól összevesztünk más miatt is, de ez indította el balhét.
2009. júl. 27. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy csörgött a telefonom, valaki olyan hívott, akinek elvben meg se volt a számom, aki velem volt annak az ismerőse. De idáig még azt mondom, rendben, volt alkalma hogy "ellesse" a számom (munkahelyi telefon kijelzi így megláthatta), bár fene se tudja, minek mentette volna el (nekem se volt meg az övé, csak akivel voltam, felismerte a számot). Mindenesetre nem vettem fel. Másnap az illető állította, hogy a közös ismerősünket hívta, mutatta a telefonját neki, hogy tegnap hívta őt, és tényleg az ő száma volt a híváslistájában arra az időpontra, pedig neki egy hívása sem volt! Ez is teljesen érthetetlen volt... Mintha átvándorolt volna a hívás az egyik mobilról a másikra:)
2009. júl. 27. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Arról hallottam, hogy hívásátirányítás, de a volt barátom nem foglalkozott ilyennel. És az a telefon amiről hívtam, még mindig jó, semmi baja, ma is azt használom.
2009. júl. 27. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy nem létező számról kaptam egy perverz smst. Vannak ilyen furcsaságok, lehet hogy tényleg nem a barátoddal beszéltél.
2009. aug. 2. 21:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Akivel beszéltem, ismerhetett engem, mert nem azt kérdezte, hogy ki vagy, hanem azt, hol vagy, kikkel vagy. Mintha ismert volna. Egy ismerősöm hangjára sem hasonlított az övé, csak a volt barátoméra.
2009. aug. 4. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én már simán beszélgettem el úgy idegennel, hogy én vágtam hogy nem ismerem, de ő szentül azt hitte, a legjobb barátnője vagyok. Mindig felhívott, szóltam hogy téves, de amikor már 5ödször is újrahívott, elegem lett és pár percre elbeszélgettem vele mintha a barátnője lennék, hogy lenyugodjon és lerázzam...:))) Másnap rá is biztos hülyén nézett a barátnője!

Egyszer pedig egy ismerősöm beszélgetett el úgy valakivel, hogy le akart velem dumálni egy csoportos találkozót, megmondta hogy kik lesznek ott, a csaj (akiről azt hitte én vagyok) megmondta hogy az tök jó (egyiket sem ismerte, érdekes h ez nem tűnt fel neki) de nem ér rá, még elbeszélgettek pár percig majd letették. Alig tudtam megértetni vele, hogy nem én mondtam le a találkozót! Persze már késő volt, lemaradtam...

Szóval az h olyan volt a hangja, meg ő is úgy beszélgetett veled mintha ismerne, még semmit nem jelent...

2009. aug. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!