Ellopták mobilomat és nincsenek mega a papirok. Egy kolegámtol vettem. és vele már nem tartom a kapcsolatot (sony ericsson x10i) mobilrol van szó. Mit tudok csinálni?
Sajnos az ilyen telefonnal semmit, még feljelentést se nagyon tudsz tenni. Így lopták el nekem is a 9860as Blackberrymet amit sajnos kéz alól vettem úgyszintén. A fontos adataim szerencsére már régen a felhőben tárolom.
Mivel android készüléked volt lehetséges hogy te is!
Van google accountod? Ha van és engedted neki hogy szinkronizálja a névjegyzéked, naptárad...stb akkor ezek az adataid nem vesztek el.
Ha nem akkor javaslom csináld meg mielőbb (ha a céged olyan, hogy ilyen online accountokon nem tárolhatod a számaidat akkor ez amúgy sem lenne kérdés, szóval ezt a verziót kihagyom) és a google accountodról időnként (biztos ami biztos) mentsd le a névjegyzéket a számítógépedre is.
Ez nagyon kényelems és szerintem jó eszközöket kínál egy ilyen google account. Hatékonyabbnak tartom a naptárát mint azt amit a cégünk vásárolt a BI csomagunkba milliókért, de sajnos ezt csak otthoni célokra használhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!