Sony xperia U vagy Nokia lumia 710?
Telefont szeretnék vásárolni, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb. Most egy androidos telefonom van (telenor one touch). Android vagy wp7? Nagyon szeretnék wp7-es telefont mert még nem volt olyanom, és mert gyorsabb mint az android, és nem indul újra magától ha túl sok app-pt futtatok pl. Vagy nem fagy le. De viszont az tetszik benne hogy olyan testre szabhatóbb rendszer mint a wp7.
Szerintetek melyik telefon érné meg a legjobban? Illetve ,hogy viselkedig az android a sony xperia U-n?
Én ezt a választ egy L710 ről írom.:) Am teljesen jó, baromi gyors (Xperia S sebességét hozza), akadás nálkül fut, van már rá tangó. Nem egy testre szabható rendszer, viszont imádom, hogy az alkalmazások nagyon szépek, kevés a szemét a piactéren. És 110 ezer alkalmazás van rá. Wp8 frissítés ugyan nem lesz rá, de lesz wp7.8. Gyors, mert egyszerű és egyszerű, mert letisztult.
Ha kell az android szabadsága a 4.0-val és és erősebb hardverrel, akkor Xperia.
Hát ez az SajtosPálinka, hát ez az hogy nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb az igényeimnek, szeretem a testre szabhatóságot, de egyben a letisztultságot is :/
Jöhetnek még a válaszolók.
Én az u-t ajánlom
(egyébként én is erről irok)
Illetve még annyit, hogy lesz ics a Sony Xperia U-ra?
Ha lesz mikor kapja meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!