SÜRGŐS! Milyen telefont vegyek? Ill. ez milyen telefon: a kiegészítéshez írtam a linket!?
ez: [link] Vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_kartyas_mobiltelefon/a9000_android_2_2_smartphone_4_0_dual_sim_gps_tv_1630899356. html
Kérlek segítsetek! Telefont szeretnék vásárolni nem tudom milyet... androidos legyen az lényeg, és elég jó telefon legyen... Sürgős! Előre köszönöm Válaszaitokat!!!!!!!
13:58 vagyok
Okok amiért a Sola-t vedd: két magos proci, bővíthető tárhely, NFC (bár ezt nem fogod kihasználni nagyon), lesz vagy már van rá Android 4.0 (ICS)
Nagyon sokan megvannak elégedve vele én nem tudok nyilatkozni mivel nekem Xperia S-em van. Ezt meg se nézd neten mennyibe kerül mivel kicsit borsosabb ára van :D
Szóval szerintem a Sola a neked való ;)
Ne ilyen márkátlan szarokat vegyél!! Lehet hogy van bennük Dual sim, meg TV, kihúzható antennával, de mind szart se ér.
Az utolsó hozzászólonak adok én is pontot, illetve azoknak akik Sony Xperia U-t ajánlottak.
Telefonokkal kereskedek, hetente több készüléket használok. Személy szerint a Sony-k, és a HTC-k a kedvenceim, verik a mezőnyt mind anyaghasználat, minősség, és specifikációk alapján is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!