Nem működik a market alkalmazás?! Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy sony ericcson xperia x8-am és nem indul el rajta a market alkalmazás. Mi lehet a gond? Előre is köszi a válaszokat!2012. aug. 31. 00:07
11/18 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, hát így állsz hozzá. Én szimplán nem hagyom, hogy ok nélkül szidjatok másokat ennyire. Lehet nem pont Ő fog ilyenre válaszolni, de miért is? Talán mert máshoz ért? Hogy ne menjek messzire bizonyításért. Ha értene az Androidhoz, helyetted is válaszolhatna, és nem itt vitáznánk, mert nem lenne ez a kérdés. Az meg hogy ajánlotta az X8-at, miért is gond? Leírta, hogy Ő ezt használja, és elégedett vele. Még mindig feltételezzük, hogy nem ért hozzá, így nem tudja, hogy Te vagy akár én mást ajánlanánk, mert az X8 már nem elég a napokban.
13/18 anonim válasza:
Jó ég, egymást osztjátok de neki senki nem segítene. És egyébként én is ajánlom attól a gt540-em hogy rossz rom volt rajta és a menü nagy része angol volt, kis része magyar, nem lehetett rá app-ot telepíteni stb... de megcsináltam, raktam rá másik romot, most jó. Akkor én egy szar szemét vagyok mert egyszer ajánlom, és ha baj van vele akk meg akarom javítani????? Amúgy kérdező: töltsd le valahonnan a google ply apk-t és próbáld úgy telepíteni, vagy ha root-olt telefonról van szó akkor titanium backuppal töröld az alapértelmezéseit, esetleg újrarakhatod rajta a romot, vagy másik romot rakhatsz rá, egyéb esetben nem tudom.
14/18 anonim válasza:
A hiba leírása nélkül mi is annyit tudnánk mondani, hogy másik rom. De ha többet tudunk, már lenne válasz is. Legalábbis én ezért nem írtam még valós választ.
15/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat de a komment utánakartam használni a marketet.es akkor jottem ra hogy nem működik.
2012. aug. 31. 16:26
16/18 A kérdező kommentje:
És attól hogy még nem működik valami az én telómon(mert csak az enyémbe nem megy) attól még ajánlhatom mert jó ez a telefon..
2012. aug. 31. 18:05
17/18 anonim válasza:
Hát ma már több, mint 2 évvel a megjelenése után erős túlzás azt állítani, hogy ez egy nagyon jó telefon.
Vagy csak nem làttál még mást...
18/18 anonim válasza:
Szerintem attól függ, milyen igények kielégítéséhez használjuk... Pl. Nekem van egy gt540-em és sztem tökéletes (igaz én csak psx játékokat játszok rajta meg novát, bia2-t, asphalt5-öt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!