Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működik a market alkalmazá...

Nem működik a market alkalmazás?! Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy sony ericcson xperia x8-am és nem indul el rajta a market alkalmazás. Mi lehet a gond? Előre is köszi a válaszokat!

2012. aug. 31. 00:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá, hát így állsz hozzá. Én szimplán nem hagyom, hogy ok nélkül szidjatok másokat ennyire. Lehet nem pont Ő fog ilyenre válaszolni, de miért is? Talán mert máshoz ért? Hogy ne menjek messzire bizonyításért. Ha értene az Androidhoz, helyetted is válaszolhatna, és nem itt vitáznánk, mert nem lenne ez a kérdés. Az meg hogy ajánlotta az X8-at, miért is gond? Leírta, hogy Ő ezt használja, és elégedett vele. Még mindig feltételezzük, hogy nem ért hozzá, így nem tudja, hogy Te vagy akár én mást ajánlanánk, mert az X8 már nem elég a napokban.
2012. aug. 31. 01:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Úgy legyen...
2012. aug. 31. 01:59
 13/18 anonim válasza:
Jó ég, egymást osztjátok de neki senki nem segítene. És egyébként én is ajánlom attól a gt540-em hogy rossz rom volt rajta és a menü nagy része angol volt, kis része magyar, nem lehetett rá app-ot telepíteni stb... de megcsináltam, raktam rá másik romot, most jó. Akkor én egy szar szemét vagyok mert egyszer ajánlom, és ha baj van vele akk meg akarom javítani????? Amúgy kérdező: töltsd le valahonnan a google ply apk-t és próbáld úgy telepíteni, vagy ha root-olt telefonról van szó akkor titanium backuppal töröld az alapértelmezéseit, esetleg újrarakhatod rajta a romot, vagy másik romot rakhatsz rá, egyéb esetben nem tudom.
2012. aug. 31. 07:32
 14/18 anonim ***** válasza:

A hiba leírása nélkül mi is annyit tudnánk mondani, hogy másik rom. De ha többet tudunk, már lenne válasz is. Legalábbis én ezért nem írtam még valós választ.

2012. aug. 31. 09:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat de a komment utánakartam használni a marketet.es akkor jottem ra hogy nem működik.
2012. aug. 31. 16:26
 16/18 A kérdező kommentje:
És attól hogy még nem működik valami az én telómon(mert csak az enyémbe nem megy) attól még ajánlhatom mert jó ez a telefon..
2012. aug. 31. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát ma már több, mint 2 évvel a megjelenése után erős túlzás azt állítani, hogy ez egy nagyon jó telefon.

Vagy csak nem làttál még mást...

2012. aug. 31. 18:24
 18/18 anonim válasza:
Szerintem attól függ, milyen igények kielégítéséhez használjuk... Pl. Nekem van egy gt540-em és sztem tökéletes (igaz én csak psx játékokat játszok rajta meg novát, bia2-t, asphalt5-öt)
2012. szept. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!