Becsee kérdése:
Van egy telefonom van egy srác aki mindig hívogat engem szeretném valahogy letiltani, hogy ne tudjon hívni sms-t írni. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 22:10
1/7 anonim válasza:
Menj be rendőrségre hogy nyomozzák le a számot
2/7 anonim válasza:
Esetleg találjuk ki a telefonod márkáját/tipusát is?
3/7 anonim válasza:
Először is próbáld meg a sráccal megbeszélni, ha nem hagy békén, akkor mondd meg neki,hogy feljelented zaklatásért. A telefonokon (mindegyiken más) szokott lenni tiltás funkció, keresd meg, vagy írd le a típust, hátha tudnak segíteni a hozzáértők. Ha teheted, cserélj számot, vagy fordulj a rendőrséghez.
4/7 anonim válasza:
A rendőrség semmit nem csinál ilyen esetekben,kár ilyen tanácsokat adni..
5/7 A kérdező kommentje:
Samsung C5212 dual a telefonom!!Már próbáltam szépen.,csúnyán fenyegetőzéssel,de semmi se használ!!A rendőrség semmit se tesz ez ügyben!!!!!!
2012. aug. 31. 01:18
6/7 A kérdező kommentje:
sikerült letiltanom!!!Végre már 5 órája nem hívogat írogat senki!!!!!!Tudtam aludni!!Hurrá!!!Köszi a segítséget mindenkinek!!!
2012. aug. 31. 11:08
7/7 anonim válasza:
Akkor a dolog megoldódni látszik, helyes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!