Mien jatekok indulnak el samsung gt-c3300k champ telefonon?
Az előző nagy hülyeséget írt.
A champen lehet videót nézni, zenét hallgatni, rádiót hallgatni/rögziteni a memóriára, játszani rajta pl: Doodle Jump Deluxe, Diamond twister stb.
Lehet rajta netezni is, erre nagyon jó telefon.
Aki nem hiszi, annak üzenem hogy ilyen telefonról facebookozok, gykzok,9gaget is nézek róla, szóval ja
Én se azt mondtam, hogy a Champen minden megy, de ha egy kezdő érintőképernyős telefont akarsz, amin lehet zenét hallgatni, és nem akarsz sokat fizetni érte, akkor jó telefon.
De igazság szerint én egy Telenor Onetouch-ra gyűjtenék az előző szempontok alapján, mert abbam még wifi is van.
Én viszont már megszoktam ezt a telefont, arról nem is beszélve, hogy sztereó hangszórós.
Jó telefon...Hát attól függ, ha azt vesszük hogy lehet vele telefonálni meg minden alap dolog megvan benne akkor egy Nokia 1208 is jó.Csakhát nem érintőképernyős;És aztán?!Vannak sokkal jobb telefonok amik nem érintőképernyősek.
Ami a sztereó hangszórókat illeti:pl.a Nokia 6234 és a nokia X2 is sztereó hangszórós pedig szintén alap és olcsó telók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!