az iphone melett szol hogy iOS oprendszere es hogy kenyelmes, de viszont a galaxy s 3 ujabb es a nagy kijelzo is tetszik. Azt hallottam hogy mar nem eri meg iphone 4-et venni mert sok app-ot lassan visz, de viszont iPhone 4s meg nem akarok mert draga lenne havonta, szoval iPhone vagy Samsung??
Döntsd el, hogy Android vagy iOS, mindkettő jó rendszer, viszont általában csak az egyik szokott igazán bejönni az embereknek.
SGS3 helyett viszont egy HTC One X milliószor jobb lenne.
2012. aug. 30. 15:21
3/12 anonim válasza:
Az iPhone 4 sokkal jobb az s2 nél , amúgy 4 em van és gond nélkül visz mindent , nem akad szinte semmi.Annyi a hátránya , hogy nem kapsz Siri-t.De ha mindenképpen android kellene akkor s2 őt ne vegyél , inkább Sony Xperia S -et , vagy P -t .
Én az iPhone 4 et ajánlom!
2012. aug. 30. 15:59
4/12 anonim válasza:
sry , ne S3 at , hanem Sony xperia S -t vagy ahogyan az előző is mondja HTC One X-et
2012. aug. 30. 16:00
5/12 anonim válasza:
samsung, az iphone abszolut nem éri meg az árát, a galaxy minden szempontból jobb
2012. aug. 30. 17:30
6/12 anonim válasza:
Ez egy nagyon durva kérdés.:D Tényleg nem egy súlycsoport. Az iPhone 4 az androidos masinák közül kb. egy Motorola Atrix 2-vel van egy szinten (ha nem jobb a Moto :D).
Amúgy az s3 helyett én is inkább a HTC one x-et ajánlom.
2012. aug. 30. 21:46
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonon a valaszokat, a neten es keresgeltem osszehasonlitasokat, vegulis s3 melett dontottem, egyebkent, edesapamnak, HTC One X-e van es tenyleg eleg jo keszulek, megegyszer koszi a valaszokat
2012. aug. 30. 22:54
8/12 anonim válasza:
jól döntöttél!
Akkor majd később írhatnál valami összehasonlítást!
2012. aug. 30. 23:44
9/12 anonim válasza:
En mindenkepp az iPhone mellett dontottem volna (espedig a 4S mellett...) de mostmar mindegy. A "sok app-ot lassan visz" meg teljesen alaptalan allitas. (tapasztalat...) A 4-et meg hulyeseg lett volna megvenni, amikor mar itt van a tokeletes 4S, es az arban sincs nagy kulonbseg. Nem szolok bele, igy dontottel, en elfogadom. Remelem be fog valni a samsung, bar en nem latok nagy eselyt ra... Semmi ketseg a design-ja kivallo, de a minoseg mar nem igazan garantalt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!