Két, vagy egymagos telefont vegyek, ha nem biztos, hogy kihasználnám a kettőt?
Mindenki mondja, hogy milyen jó a Sony Xperia S, de nekem elég drága, 1,5 havi fizetésem nem nagyon akarom rákölteni.
Nem is igazán tudom miben jobb a kétmagos, durva játékokra, gyors netre ott a gép, keveset használnám ilyenekre, telefonálni-fotózni-zenét hallgatni lehet olcsóbbal is.
Helyette a Sony Ericsson Xperia Arc S-en gondolkozom, az csak egymagos, de a többi tekintetben megfelelő.
Áldozzak ennyi pénzt a kétmagosra? Vagy felesleges?
"1,5 havi fizetésem nem nagyon akarom rákölteni"
Ez a legjobb kiindulási pont. "Addig nyújtózkodj, ameddig..." Ha keveset keresel, akkor sztem ne add oda egy TELEFONÉRT 1.5 havi béred.
A P 16 giga és nem bővíthető, az U kisebb kijelzős és gyengébb képeket csinál.
Alcatelem nem volt soha, nem tudom milyen minőségű, olvastam róla rosszakat is. A Sonyval sosem volt bajom.
A párom mondta, hogy ha már rászánom magam az okostelefonra, akkor nem valami gagyit vegyek. De csúcsmodellre meg nem igazán van szükségem.
Nem értem minek foglalkozol vele, ha azt sem tudod mire jó a 2 mag. Mert nem csak arra lehet használni, hogy netezz meg játsszál. Fotókészítésnél elég sok múlik azon, hogy milyen sebességgel dolgoz fel a telefon.
Én konkrétan nem vennék Sonyt, mert iszonyat csúnya a képe. ZTE Blademmel jobb képet csináltam mikor még az volt, mint haver az Xperia X10 el.. Most egy HTC One X van amit nem bántam meg. Ha futja az Arc S re inkább ezt venném. [link] Minőségibb telefon... aki ért hozzá és nem Sony mániás b*uzi az tudja, hogy ez jobban megéri.
Alcatelt az életben nem vennék!
Régen is, és most isz szarok!!
Szegény ember "okos" telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!