Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most fogok kapni szulinapomra...

Most fogok kapni szulinapomra egy NOKIA 5800 telefont mi a véleményetek rola? (nem a méreteire vagyok kiváncsi hanem a saját véleményre)?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

egyszerű kérdés. a válasz: FOS.

10. nap után eladtam. SZAR! Remélem még nem vettétek meg. Inkább spórolj még egy kicsit és vegyél egy iPhonet, na az, az már technika. Mégegyszer leírom, ez a nokia a fos.

2009. júl. 26. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Az elso valaszolonek nincs igaza mindig is a nokia volt a kiraly es az is amrad nyugodtan azt vedd meg az iphoneban 2 megapixeles kamera van ami szar kepeket csinal es meg videozni sem lehet vele. A nokianak nagyon szep 3.2 megapixeles kameraja van es szepen kidogozott design-e. Az iphonet nem szabad venni mert nem eri meg az ara keveset tud mellete a nokia sokkal olcsobb es sookal tobbet tud. Iphonet ne vegyel mert meg fogod banni!
2009. júl. 26. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is az IPhone ellen szavazok. De hát mindenkinél más jön be. De nálam pl. fontos volt hogy meddig bírja a telfon amúgy, nekem eddig a Nokia jött be. Fontos volt hogy videózni is tudjak vele meg hogy milyen képeket csinál...szintén Nokia. Akkor külsőre is jobban tetszik a Nokia és könnyebben is beszerezhető. Olcsóbb is.
2009. júl. 26. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp a Nokia, az 1. kommentelő szimplán idióta
2009. júl. 26. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:

A nokia és az iphone is szar...

Mindenki nokiát vesz, mer már ezeréve létezik és gyakorlatilag összenőtt a GSM telefonokkal.

A többi gyártót meg mint ha nem is ismerné senki.

Az iphone meg ugyanolyan parasztvakítás, mint az Apple többi terméke. Jók, de mégsem érnek annyit, amennyiért vesztegetik őket.

Nekem egy windowsos E-ten telóm van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Igaz CSAK 1,2 mpixeles a kamerája.

De a 12 mpixeles nikonom ezt ellensúlyozza. Az való fotózásra, nem egy 3 négyzetmilliméteres szutyokszar cmos lapka.

2009. júl. 26. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Jaamúgy bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam... Nem ismerem a Nokiákat.

(Előző)

2009. júl. 26. 22:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Koszonoma válaszokat.....

Szerintem beleeggyezek hogy NOKIA-át vegyenek.....majd irok hogy milyen!!!

2009. júl. 27. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

Aki az iphone ellen szavazott, az nyilván nem használta még, mert vagy csóró paraszt, vagy egyszerűen skót idióta. Akik kulturáltan szavaztak az iphone ellen, azoknak azt üzenem, hogy próbálják ki. Lehet hogy nincs benne 300 megapixeles kamera, és nem lehet vele videózni, de a szoftvere tökéletes. Nagyon sok telefont próbáltam már, köztük ezt a nokiát is, az iphonet is, és boldogan élek együtt már 1 éve az iphoneommal.

első válaszoló voltam

2009. júl. 28. 09:37
 9/10 A kérdező kommentje:
MA kapnam és nagyon szuper meg minden :)
2009. júl. 29. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
"Aki az iphone ellen szavazott, az nyilván nem használta még, mert vagy csóró paraszt" az ilyenek miatt fogy annyi iphone, csak azért veszik mert lehet vele villogni hogy "milyen gazdag vagyok, 3évig gyüjtöttem"... amugy szerintem nézd meg ezt az oldalt: www.5800.blog.hu
2009. okt. 31. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!