Alcatel OT-955 vagy Nokia Lumia 610?
Hasonló árkategóriában lévő két telefon. A Nokia jobban tetszik külsőre és a márkája miatt is, 10 éve csak Nokiám van és elégedett vagyok velük. Viszont ennek a telefonnak csak 65 000 színt tud a kijelzője, míg az Alcatelé 16 milliót. A kamerájuk ugyanúgy 5 megapixeles, a kijelző felbontása is ugyanolyan. Wifi, fotófény stb., szinte mind egyezik a két telefonban. Az Alcatel Android-os, a Nokia Windows Phone-os, ezekben azonban nincs tapasztalatom.
A kérdésem az lenne, hogy ti melyik telefont választanátok? A Nokia csak 2000Ft-tal kerülne nekem többe az előfizetésem miatt. Viszont ez a 65ezer szín eléggé kevésnek tűnik, nem lesz tőle rossz minőségű a kép? Az Alcatel viszont túl nagy telefon, múltkor láttam élőben, hatalmas... de részben pont ezért tűnik olyan komolynak, internetezéshez pont jó az a nagy kijelző. Nem tudom, melyiket válasszam. Ti melyiket vennétek meg?
Lumia 610 nem nfc képes,a mostani lumiákra Wp.7.8 lesz nem Wp.8,zune olyan mint iPhone-nál az iTunes,azon keresztül tudsz feldobálni zenét,videót,képet.Ingyen leszedhető.
Profi gép?Windows 7-et vinnie kell,Xp-t azt hiszem nem komázza.Kijelzőnél clearblack technológia van,ezért sokkal szebb mint azt gondolnád,a netes kritikát nem is értem,jaj okos telefonhoz net kell.(Sokan úgy kritizálják a Windows Phone-t,hogy csak a kirakatból ismerik)
A te hozzászólásod,"a telefon aljáról...",nem is értem,ez Windows Phone köze nincs a régi Nokiás rendszerekhez,ha azokra értetted.Nekem Lumia 710 van,és imádom,sztem a világ legjobb op.rendszere a Wp.Persze ez csak vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!