Mi a véleményetek az iPhone 3G telefonról? Most kapok majd egyet.
A véleményem, hogy az az iPhone még messze nem volt "tökéletes".
Az első vagy 2G, egy nagyon gyengén felszerelt készülék volt, ezt váltotta a szintén nem túl erős 3G, amik akkoriban az újdonság erejével taroltak. Ezek voltak az egyedüli ilyen telefonok (erős vizuális multimédia tartalom). A 3Gs már a konkurenciával vette fel a kesztyűt. A 4be pedig szerintem végre bekerült minden, amit tudnia illik egy telefonnak (itt jobb-roszabb kiadásban már hoztak minden olyan lehetőséget, amit a konkurencia a telefonjai), majd itt meg is álltak és szerintem látványos fejlődést (a szokásos, már meglévő részek erősítésén kívül) nem mutatott :(
Talán majd a New iPhone vagy 5, ha úgy tetszik, októberben meglep valamivel, vagy folytatja a 4S útját.
Szerintem az áráért biztos kaphattál volna egy sokkal jobban felszerelt készüléket is (igaz. Ezt nem tudhatom), de ha meg vagy vele elégedve akkor használd egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!