Most vettem egy sony xperia p-t és 18 giga helyett csak 11gigás szerintek a t-mobilnál is él a 3 napon belül vissza cserélési lehetőség?
Amúgy 11 giga mire nem elég?
Nálam egy sony live with walkman-an elég 8 gigás sd kártyával.
Ha gondolod cseréljünk.:D
Nem a kérdésre válaszoltatok észlények :D
a kérdés az volt , hogy vissza cserélik vagy nem . És nem az , hogy hibás vagy nem .Tanuljatok szövegértést , mindenki hibázik de ne ti legyetek a sértettek . És ha tudni akarjátok már én is megbántam , hogy feltettem mert nagyon sokértelmi fogyatékos van itt . Én voltam a hülye ,hogy itt kérdeztem .....
A 11 es válaszolónak meg teljesen igaza van !
Ezért is tettem fel a kérdést , mert ha nem cserélik ki helyben nem adom vissza hetekre. De ha már egyszer 16 gigát fizettem ki akkor 16 giga kéne legyen és nem 1/3 al kevesebb :)
Van a t-mobilnak egy ügyfélszolgálati száma, 1430.
Felhívod és ott megmondják így az éjszaka közepén is...
"De ha már egyszer 16 gigát fizettem ki akkor 16 giga kéne legyen és nem 1/3 al kevesebb :)"
Írták, hogy ez nem így van. A többi hasonló telónál se.
A 16 giga eleve nem 16 giga, hanem kb. 14.7, mint az sd kártyáknál is. Abból még gondolom lejön 1-2 giga a rendszernek és a többi rendszercuccoknak...
A t-mobile azt , mondta , hogy kicserélik
mert ők úgy hirdetik , hogy 16 giga szabadon felhasználható terület vagyis 16 giga kell legyen.
Nem vagyok szarrágó ha annyi hiányozna mint egy sd-kártyán leszarnám de szerintem 5 giga azért elég sok ... és egy oprendszer tudtommal nem hozzá értő fejjel kb 200 mb
Az a t-mobile dolga, hogyan hírdetik, de a 16 giga aza max tárhely, amiből lejön még ez-az.
Ha kicserélik egy másik xperia p-re ugyanígy lesz.
Kérd vissza inkább az árát és vegyél egy xperia sola-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!