Valaki használja/használta az Opera Mini alkalmazást?
Figyelt kérdés
Nekem néha, ha ráklikkelek valamire akkor tök mást tölt be. Amúgy megvagyok vele elégedve, mert lassú a netem, de evvel gyorsan netezhetek. De erre a problémára nincs valami megoldás? Nálatok is előfordult?2012. aug. 27. 19:14
1/7 anonim válasza:
soha, pedig évek óta használom. Még az érintős korszakban is, sokszor szivesebben mint a mobile t pedig a wifivel az is gyors.
2/7 anonim válasza:
én használom, és nekem is van/volt hogy rámentem valamire és egy tök másat töltött be. nyilván ugyan arról a honlapról töltött be egy oldalt, de a lényeg hogy nem azt amire én mentem. de volt hogy pl csak frissítette az oldalt az új betöltése helyett.
3/7 A kérdező kommentje:
Én amikor facebookozok vele néha elég kellemetlen, hogy mást csinál.
2012. aug. 30. 12:14
4/7 anonim válasza:
Mióta érintősön használom, nem volt ilyen gondom. Előtte viszont volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem okostelefonom van, de mégis ezt csinálja, idegesítő, mert azt se tudom mit like-olok be. Nincs valami megoldás erre?
2012. nov. 3. 13:23
6/7 anonim válasza:
Opera mobilt használok.
Nekem jobb, mint a mini.
7/7 anonim válasza:
Használd a facebook- alkalmazást, azzal nincs ilyen probléma. Amúgy én is Opera Mobilt használok, és azzal tényleg nem fordul elő ilyen... lehet érdemes meggondolni a váltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!