Mi lehet a baj a HTC készülékemmel?
Még nincs egy hónapos a HTC One X telefonom, de valami máris nem jó benne. Tegnap kiírt valamiféle frissítést (annyira nem értek a telefonokhoz, meg nem is tartottam fontosnak ezért nem figyeltem meg), a HTC rendszert lehetett frissíteni, meg, hogy az EA játékokat támogassa a telefon. Frissítettem, és utána vettem észre, hogy problémák vannak. Az automatikus képernyő elforgatás hiába van engedélyezve, egyáltalán nem működött. Aztán odaadtam a kishúgomnak a telefont játszani, és megjegyezte, hogy ha balra dönti a telefont nem megy balra az emberke pedig kellene neki. Próbáltam a Beállításoknál kalibrálni a G sensort, de csak annyit írt ki, hogy a kalibrálás megszakítva.
Ennek köze lehet a frissítéshez? Mit tudok tenni, szervizbe kell vigyem?
Kérlek segítsetek, nagyon el vagyok keseredve, mert ez azért nem volt egy olcsó készülék. Tudom, hogy ez nem egy jelentős probléma, mégis zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!