Mi történhetett?
Vettem egy Sony Xperia S-t egy GSM-ben. Semmi gond sincs a telóval vagy ilyesmi.. tökéletes állapotban jutottam hozzá.
De a mai napon egyszer csak fölveszem a telefont és nem hallom a partnert. Ezután lecsekkoltam másokat is felhívtam ilyesmi és nem hallottam őket sem. Ha kihangosítom akkor minden oké.
Tönkre mehetett a hangszórója? Nem tudok mire tippelni,de ez nem éppen 3210-es Nokia amit inkább kidobnál mint megcsináltasd. Mennyibe fájhat helyre hozni? :/
A SE saját progija, frissítéshez és a teló karbantartásához (is) jó. :D
Szoftverfrissítés fülön keresgélj, így 2nap nem alvás után meg nem mondom fejből pontosan hol van benne ez a funkció.
Akkor jólvan, sok sikert, jöjjön össze.
/Itt az alváshiány hatása, faszán félreértettem amit írtál pedig másodszorra egyértelmű./
És véletlenül nem tudod,hogy mi lehet a gond a pc companional... ezzel már a múltkor is gondom volt,de valamiért nem akar frissíteni -.-"
Tökéletes internet kapcsolat egy gamer számítógépen Windows 7 alatt. És ez a gép valamiért nem akarja lefrissíteni a telefonom. Megáll az előkészületeknél amikor simán végig kéne szaladnia a sávnak
Na fasza. :D
(A gépes kérdésed meg elveszett a többi között+ másfél napot aludtam, de akkor oké. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!