Hogyan lehet cserélni a gyári Samsung androidos boot logot egy másikra?
Hali!
Elvileg kellenek hozzá root jogok. Nekem Galacy Ace-em van. Elmondom, nálam hogyan működik:
A System\Media könyvtárban van két fájl: bootsamsung.qmg és bootsamsungloop.qmg. Ezt a két fájlt lehet lecserélni valami hasonlóra. Elvileg működik a zip-es boot animation fájl is (van belőle jó pár a neten), bár ezt még nem próbáltam.
Nálam az animáció alatti dallam egy külön fájlban van, ami a System\etc könyvtárban elhelyezett poweron.ogg fájl.
Értelek.
Így már kicsit faramucibb a helyzet, mert ahogy olvasgatom a neten, az már nem megy csak flash-eléssel. Kell hozzá az Odin, meg a fájlok...
Nem tudom, hogy ha az S2 szoftvere van fenn, akkor az mennyiben változtat a lehetőségeken, de itt egy videó, amit érdemes lehet végignézni:
http://www.youtube.com/watch?v=SFZeHWk-O1o
Valami ilyenre gondoltál?
Esetleg még az alábbi linken leírtakat is ki lehet próbálni:
A dolog számomra is érdekes, de sajnos nincsen arra időm, hogy ezzel próbálkozzak. Ha esetleg sikerrel jársz, azt mindenképpen írd meg. Érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!