Írja a kérdező, hogy már megvan a Samsung Galaxy S2je, de azért írják tovább, hogy melyiket vegye meg. XD
Amúgy én az iPhone 4S mellett vagyok, de csak azért, mert a másikat nem igen ismerem.
csakis s2 ,az iphone egy gagyiság és ronda
s2 ajó választás
meg olcsóbb is
> iPhone veszít egy 10est az értékéből, s2-t meg jó ha el lehet adni 45-50ért...
Ez aztán a meggyőző érv :)
Én mindkét telefont viszonylag jól ismerem, és semennyivel nem tartom jobbnak az iPhone-t. Tudásban kb. ugyanott vannak, viszont jobb szoftverellátottságúnak tartom a Samut. Az iPhone készülék anyagminősége viszont sokkal jobb.
Jobb szoftverellátottságúnak?:)))))
A hét vicce:))))
Azért hasonlíts össze egy App Store+Cydia kombót a Google alkalmazásboltjával.. Az iOS megeszi reggelire minőségben, választékban egyaránt.
Példát?:)
Az összes játék iOS-ra jelen meg. Aztán ezek X százalékát vagy portolják androidra, vagy nem.
Ameddig androidnál ennyien warezolnak, addig ez nem fog változni.
De persze sok iOS-specifikus alkalmazás van, amit meg se próbálnak androidra portolni:€
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!