Miért merül le ilyen hamar a telefonom, mikor 4 napja vettem teljesen újonnan?
Vettem egy Sony Ericsson with live telefont csütörtökön és egy nap alatt lemerül. megnéztem az akkuhasználatot,megjelenítés 80%,levettem a fényerőt 30%ra,hátha akkor annyira nem merül le.. az animációkat is lecsökkentettem,de mégis... :S
valaki? vmi ötlet?
de hát miért? o.O
azért kibírhatna vagy 3 napot,minimum szerintem. :\ :)
ma 18:27
Nem merítünk és nem töltünk 12 órát.
Elöző kommentelő
nekem ezt írta a használati útmutató és ezt is mondák amikor vettem.
ezt nem értem... :)
nem meritünk?
Leírom érthetően.
Az androidos telefonok ha nem használod akkor is max 2 napig bírja hiszen a háttérben futó alkalmazásokat nem te írányitod. Ha használod akkor max 1 napig bírja. Bár ez akksitól is függ mert nekem arc s van és 2 napig birja játékkal de ami neked van az ilyen.
ma 18.31
"
nikkel akkumulátoroktól eltérően a lítium-ion akkumulátorok nem igényelnek teljes töltés-kisütési ciklusokat. A formázás is nagyban eltér, hiszen az akkumulátor maximum kapacitása a használatbavételtől kezdve elérhető. A teljes kisütés nem javítja az akkumulátor kapacítását, a töltési ciklus betartásával maximum az akkumulátor kiszámíthatóságát tudjuk helyreállítani. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!