Root jogot akartam csinálni SGS2-n, de miután kész lett nem indul el a telefon! Vissza lehet csinálni valahogyan?
Átlag felhasználóként próbáltam root-olni a telefonomat (samsung galaxy s2) Odin nevezetű programmal egy leírás szerint ( [link]
A folyamat nem teljesen volt sikeres, miután minden lépést megcsináltam, a telefon nem indul el. Bejön az elején a Samsung Galaxy SII GT-I9100 felirat, de innen nem megy tovább. Kérdés, hogy vissza lehet-e csinálni az egészet, mármint a root jogot, vagy pedig van-e normál megoldás a hiba kiküszöbölésére??
megpróbáltál feltenni egy normális romot ezután odinnal, hogy helyreállítsd amit elrontottál?
itt kérdezd mit tehetsz, gyk kevés szakértő szokott lenni.
én előszőr egy odinos uj rom feltevést próbálnák, az eltünteti az elrontott rootolást.
Után a feltett romnak megfelelő rootkernel letöltése itt:
itt meg a gyári samsung romok
lényeg hogy adott romhoz megfelelő rootkernelt válasz és kész!
Ha egyszer megvan utána elfelejtheted a gyári romokat és sose kell odint használnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!