Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb? HTC One V vagy...

Bitangjó kérdése:

Melyik a jobb? HTC One V vagy Nokia N8?

Figyelt kérdés

2012. aug. 26. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyrészt ott az áruház! Másrészt a nokiaprogramok.hu oldalon napi frissítéssel jönnek a programok, illetve a neten rengeteg angol nyelvű oldalt találsz még erre.

Mondjuk az áruházon kívül találkozhatsz unsigned progikkal is, vagyis ezeket nem tudod telepíteni. Viszont egy egyszerű hack megoldja a problémádat és még a garancia sem veszik el!

Nekem T-Mobile-os a telóm, de kb 2 hónapot bírtam várni a Belle verzióra annó, utána meghackeltem a telót és toltam is rá egy független ROM-ot! Ezzel sokkal jobb!

IGO-t nem lehet rá rakni, de nem is kell! Ott van a gyári navigáció, teljesen ingyenes és az egész világra letöltheted a térképeket! És folyamatosan frissítik! Direkt az erre a célra készített kütyüket megszégyenítően navigál! Nyáron voltunk nyaralni külföldön! Nálam ez volt a navigáció főpróbája. Két kocsival mentünk, a másikban is volt egy navi, ott egy IGO-ós készülék! Mindketten a legrövidebb utat választottuk és a határig az N8-am 3 km-el rövidebb utat talált. És nem ugyanarra ám, levágva egy kanyart, hanem teljesen más útvonalat. Persze nem sok, de akkor is rövidebb!

Be lehet állítani gyors hívásokat, de számos app van erre a megoldásra! Én pl most egy olyat használok, ahol 8 embert lehet beállítani és a képernyő bal felső sarkát kell megérintenem, akkor lőjön ez a speciális lista, majd a névre nyomva már hívja is! Jobb felső sarokban ugyanez, csak akkor sms-t írhatunk azonnal.

2012. aug. 28. 22:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Néztem a nokia.hu-n a szoftver frissitest és a legujjabb Belle van rajta. Az áruház valamiért nem működik a telik. Se az interneten, se wifin nem tölt be, csak egy üres fehér kép van semmi más. Ez miért lehet?
2012. aug. 29. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!