Ha letöltök egy ingyenes alkalmazást a telómra, akkor maga az hogy letöltöm az ingyenes vagy a használata? Mert nagyon nem mindegy.
*vagyis jatekokban es minden mas ingyenes alkalmazasban reklam talalhato.
4-es. Annyit tennek a tiedhez hozza, hogy igaz hogy a letolteshez kell mindenfelekeppen net, de lehet hogy wifi-rol tolt le.
Tiltsd le az adatforgalmat, és minden automatikus frissítést.
Az ingyenes alkalmazás általában ingyenes, ha igényli a netet, az kétféleképpen törénik - ahogy elnéztem - vagy van vmi hirdetés a háttérben, de ez letiltott adatforgalommal nem jelenik meg és nem használ netet, vagy pedig olyan a játék, hogy nethez kötött, és így letiltott adatforgalommal egyáltalán nem indul el.
Nem tudom milyen telód van, nekem androidos, és pl mindig jelez, ha olyan programot vagy akármit akarnék megnyitni, ami adatforgalommal és ezáltal költséggel járna, ha ezt nem szeretném, akkor szimplán nem nyitom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!