Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Legolcsóbb Blackberry okostele...

BB Ádám kérdése:

Legolcsóbb Blackberry okostelefon?

Figyelt kérdés
és mennyibe fáj?

2012. aug. 25. 10:29
 1/1 anonim ***** válasza:

38-40 között van a 8520 Curve, ami egy Blackberry de nem a lgminőségibb darab 60 körül kapni 9320 Curve-t. Ez legalább már a 7es OS-t hordozza. De ha jó BB telefont akarsz venni 100-at legalább áldozz egy Bold 9790-esre (szolgáltatónál hűséggel kapod meg és végülis kell az a net előfizetés de láttam függetlenül is már ugyanezen az áron. Megrendelhető).

A Bold előnye, hogy jobb minőségű anyagokkal dolgoztak és tartósabb is valamivel éppen ezért mint a Curve.

A Torch nekem nem jött be. Ezek a teljes érintőképernyős Blackberryk.

Ha megengedheted magadnak vagy meg tudod oldani, esetleg próbáld meg külföldről, használtan megvenni. A holland marktplaats-on már akár 200 euróért is kapsz 9900 Boldot. Sajnos ehhez kell valaki aki ott átveszi neked. Németországból 30 euróért vásároltam tavaly 9500-as Stormot kiváló állapotban (ez most nálunk olyan 60-70 körül van).

A használt Blackberryvel azonban nem árt körültekintően bánni vásárlás előtt, ugyanis náluk a BIS regelhetőség egy fontos tényező lehet és ha az adott készülék már elkötelezte magát nem olyan könnyű rávenni, hogy mást válasszon. A legegyszerűbb ha van nálad egy kártya amihez már kapcsolódik egy előfizetés a BB szolgáltatásokkal és vásárláskor ezzel próbálod ki.

2012. aug. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!