1/4 anonim válasza:
Ha csiholsz rá netet, akkor minden bizonnyal, amúgy nem.
2/4 A kérdező kommentje:
és vélemény a telóról mi ??
2012. aug. 24. 16:08
3/4 anonim válasza:
Haveromnak volt ilyenje. Ő el volt tőle ájulva és meg volt vele elégedve, de szerintem eléggé vacak volt.
4/4 anonim válasza:
Nekem ilyen van. Vegyes érzelmek, a kamera hiába 5mpx, vannak kisebb felbontású kamerás telefonok, amik sokkal jobb képet csinálnak. A 120fps-es videófelvétel poén, de nem sok értelme van. Az akku üzemidő nálam folyamatosan csökken. A rendszer nálam némileg lagzott, de tettem rá ViewtyPlus-t, azzal már okés a dolog. Az érintőképernyő, a bevitel és a füles nagy korrekt. Ellenben nagyon strapabíró, az enyém ütött-kopott, használtan vettem védőfólia nélkül. Annyi történt vele, hogy kicsit lepattogzott a sarkainál az ezüstös festés. Összességében jó kis cucc, de ár-érték arányban nem biztos, hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!