Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az az ngage keretprogram...

Mi az az ngage keretprogram symbianra, és hogyan működik?

Figyelt kérdés
Nokia e51-em van, és szeretném megtudni, h mi is ez,a zt hallottam, h jó játékok vannak rá
2009. júl. 24. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg szerintem nem is kell rá. Csak colorfix, és persze kellő memória. Mert az n-gage kijelzője 4095 színt képes megjeleníteni, a játékai pedig piszok sok (már telefonokhoz képest) RAM-ot használnak. Van amelyik megy, s van, amelyik nem. Meg nem tudom hogy melyik symbian rendszer fut az e51-en. Az se mindegy.
2009. júl. 24. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:

én az ngage keretprogramról beszélek, és nem az ngage telefontól!

teljesen más a kettő!

2009. júl. 24. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez esetben kérlek világosíts fel, hogy mi az... :) Még soha nem hallottam róla, hogy n-gage keretprogram létezne. Mire jó az?
2009. júl. 27. 02:19
 4/4 A kérdező kommentje:
2009. júl. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!