Ez azt jelenti hogy 50000 forintot kifizetek fixen telóért, és még pluszba 24 hónapig 3265 forintot kell fizetnem? (nem most akarom megvenni, hanem kicsit később)
óó.xd
azért köszii:) ment a mancs(:
igen 24 hónapig kell fizetned a 8265ft ot mert 3265ft a telefon és 5000 ft az előfizetés ,és így kiperkálsz a telefonért + az előfizetésért 198360 ftot és még nem telefonáltál ami ugye hozzájön az összeghez , de most őszintén , nem vitatkozni akarok+megmondani a tutid , de neked tényleg szükséged van erre a telefonra ? úgysem fogod kihasználni azt amit tud + most azért hitelbe vered magad ,hogy neked legyen egy iPhone 4ed ,és tudod mutogatni a suliban ? semmi értelme (fotózni , zenét hallgatni ,meg ugye ami ma menő még a wcn is facebookolni elég lenne egy olcsóbb telefon is
de te tudod hogy mit akarsz én csak elmondtam a véleményem ,remélem nem sértettelek meg (ha megveszed akkor használd egészséggel )
Úgy tervezik, hogy az akku 5 év után szétrohad.
Ne tervezz húsz évre.
jogos mozaik S
100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön
5000 Ft
de akkor is drága nem éri meg hitelbe beleugrani + egy ilyen telefonra érdemes biztosítást is kötni legalább is én kötnék ,mert azért nem olcsó telefon ez ,haverom unokaöcsének van ilyen telója és ő is kötött rá havi valami 5-10 E ft lopás, törés + még nem tom mire jó ,de aki ilyen telefont akar ennyiért akkor már nem okozhat problémát az az 5-10Eft +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!