Segítség, anyám nem bírja megérteni miért jobb egy Sony Xperia S mint egy Nokia 700. Valaki segísen:D?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 14:54
11/18 anonim válasza:
Oke hogy a fiatalsagnak kell a technologia... De azert valljuk be, fiatalsag ide vagy oda, Magyarorszagon egy Xperia S ara tobb mint az emberek nagyreszenek a havi keresete... Igy megertem hogy az anyukaja inkabb valami olcsobb modellt valasztana neki.
12/18 anonim válasza:
Igen tisztában vagyok vele, hogy manapság már a fiataloknak (gyerekeknek) is kell mobiltelefon, de amíg az anyukája veszi neki, mivel még gyerek a kérdező, addig valóban nem ilyen irtó drága telefont vesz neki hanem persze hogy olcsóbbat akar. De persze nyilván ezt ők tudják, én csak leírtam a véleményem. Egyébként ha elkezd dolgozni még akkor is fiatal lesz, sőt akkor lesz fiatal, most még gyerek.
13/18 anonim válasza:
ma 16:55
A XXI. században sem kell más himbilimbijével verni a csalánt.
14/18 anonim válasza:
Én a nokiát választanám. Azért is mert az van nekem is. :D Csak nekem egy X7-esem. Most készülök venni egy lumiát. Függetlenül a 800-ast meg lehet kapni 83-ért.
De te tudod, ha neked jobban tetszik az androidos, akkor válaszd azt.
15/18 anonim válasza:
Szó szerint MINDENBEN jobb!
Jobb op.rendszer, jobb proci, jobb kamera, szerintem szebb is, stb.
Nekem Xperia X-em van és nagyon állat!
Nem tudom, hogy hány éves vagy de megmondhatod anyukádnak, hogy én 15f vagyok és mégis inkább megvették nekem a drágábbat/jobbat, hogy tovább legyen jó telefon...
16/18 anonim válasza:
13:07 vagyok
Javítás:
Nekem Xperia S-em van... :D
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D
2012. aug. 24. 13:59
18/18 anonim válasza:
Nos az xperia s egy nagyon jó telefon nekem is azta akartunk venni tesómmal de anyám nem engedte mert tul drágának itélte igy SGS2 lett igaz mostmár t-mobilenál nagyjából egyárban van a kettő de szerintem ha belepótolsz egy tíz ezret mint én akk 100 000 et költ rá anyud mert netena t-mobilenál 10% al olcsóbb dominoban és ingyenes kiszállitás kiszabott 2 nap határidővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!