Miben fejlődik várhatóan az új iPhone 5 a mostanihoz képest?
Mi az amit az apple fel tud mutatni. A 4S sebességével ugyanis nekem nincs gondom, nem érzem gyorsabb processzornak vagy több memóriának a szükségét.
Az aksi borzalmas, de a piacon kapható többi telefonnak is az szóval igazából csak a régi butatelefonjaimhoz képest gyenge.
Megújul végre talán a főképernyő? Na jó igen az szoftveres, szóval azt akkor megkapja a 4S is.
Komolyan mi az amire számítani lehet?
A holografikus megjelenítőt meg a többi ökörséget ami már a 4 előtt is keringett a neten most mellőzzük. Reálisan csak. Mi fog változni?
én mindig felhúzom magam, mikor mértékadó lapok is hozzák ezt a baromságot, hogy iPhone 5. a 4S az 5.!!! a hatodikat melyik hülye nevezné 5.nek?? New iPhone lesz, ha már az ipadot is így hívták.
amúgy meg: [link]
A főképernyő nem hinném hogy megújul, pláne hogy nincs is főképernyő :D. Az Apple-nél az egyik fő dolog, hogy minél kevesebb tapizásból, lehessen minden megoldani, az pedig csak a jelenlegi menürendszer megtartásával lehetséges.
Annak viszont baromira örülök hogy nem fognak bele ilyen batár nagy kijelzőt rakni.
Hardverből sem hinném hogy olyan hú de nagyot fognak belerakni, az iOS-nek felesleges, csak az akksit zabálná. 4 magos procit szerintem biztos hogy nem fognak belerakni. Viszont a grafikus gyorsítót szerintem nagyon meg fogják dobni. Valóban az lenne jó, ha az akkumulátor üzemidejét megdobnák, ugyanis ma már minden belezsúfolnak a telefonba, és ha ki is használod 4-5 óra alatt akármelyiket le lehet meríteni. Esetleg valami hardver hűtési technikát is kitalálhatnának, mert brutális hogy ezek a mostani telefonok mennyire melegednek.
Jó akkor a New iPhone. Amúgy kit érdekel ha pont olyan lesz mint a 4s?
Annyit olvastam róla, hogy nagyobb proci, több memória, nagyobb kijelző + nagyobb aksi (ami szerintem pont annyit fog hozni mint a 4s-nél a megnövekedett többi huncutság miatt) Igazából nem rossz meg minden csak valahogy, valamivel lépni kéne. A szoftveres változások ott lesznek az elődökben is, ide valami hardveres fordulat kéne.
Legalább akkora mint amikor a domború hátlapot leváltották a simára.
Komolyan, jobban várom a wp8at mint ezt. Izgalmasabb az android fejlődése is, sőt! Még a blackberry bénázására is jobban kíváncsi vagyok már mint erre az unalmas vacakra.
Kíváncsi voltam vannak e pletykák valami igazi újításról. Vagy csak kiadnak egy feltuningolt 4-et megint 200ért. :(
Azért írtam oda hogy mindenki tudja miről van szó, amugy akkor leírom őket:
iPhone
iPhone 3G
iPhone 3GS
iPhone 4
iPhone 4S
The New iPhone
Mielőtt a nagy okosságtól, hogy megmagyarázzatok valamit, amiről mindenkinek azonos termék jut eszébe, beletörik a klaviatúrátok azért leszögezem. Az elős Iphone ismert így hogy: original iPhone, iPhone 2G, vagy iPhone 1. Szóval nem kell ezen az egyértelmű hülyeségen futni a köröket.
A 2G után a 3G igenis nagy előrelépés volt (és szemét neve volt mert ez a telefon még nem volt képes a 3G-re XD). és a 3 hoz képest a négy is frissítően hatott a 3Gs sebesség változása és új képességei (érezhetően jobb kamera, iránytű...stb). Aztán a 4 ben hozzáadtak olyan apró hiányosságokat még amivel a konkurencia büszkélkedett (előlapi kamera például), mondhatni kiforrta magát teljesre. De a 4hez képest a New vagy 5 (törődjetek bele hogy így is fogják hívni) már nem tűnik olyannak amire igazán érdemes váltani. Inkább csak feltuningolt 4 amit kiadhattak volna ezen a néven is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!