Iphone 3gs 16 gb-ra megéri cserélni? Nekem samsung galaxy s2őm van.
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 23:21
11/20 A kérdező kommentje:
Nem korszerűtlen már az a telefon? Egyáltalán jó az a készülék?
2012. aug. 23. 02:00
12/20 anonim válasza:
Ha tetszik akkor vedd meg te istenbarma! Csak úgy mellékesen, hány éves is vagy?
13/20 anonim válasza:
A galaxy s2 egy minden szempontból jobb készülék. Szerintem nem éri meg elcserélni rá.
Kerestem neked egy tesztet is róla: [link]
Ahogy láthatod kb 30 érv van a samsung mellett és 3 az apple mellett ebből egyik az appstore XD
Jobb kamera, könnyebb, gyorsabb, jobb antennák, aksi és még sorolhatnám.
A 3Gs egy elég régi telefon még a hőskorszakból az S2 meg egy zászlóshajó volt nem is olyan régen.
14/20 anonim válasza:
Nézzük.
3 mp vs 8mp
600 mhz vs két mag 1,2 ghz
VGA vs full HD
3,5" vs 4,3"
258 mb RAM vs 1 Gb RAM.
Kérdező! Szerinted megéri?
15/20 anonim válasza:
Az egy dolog hogy 55 ért találtál használtan.. az egy irreális ár manapság iphone3 ért.. De cseréld el nyugodtan ha ennyire kell.. Gondolom az samsungodat meg nem te vetted hanem kikönyörögted apucitól..
16/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. 16 éves. Ezek szerint nem éri meg. Nem is veszel
2012. aug. 23. 10:45
17/20 anonim válasza:
Ha inkább iphonet akarsz akkor add nekem a samsungot! Én legalább megbecsülném nem úgy mint te kis elkényeztetett kis ribi!
18/20 A kérdező kommentje:
Te engem ne ribizz! 80ezerért a tied öcsikém!
2012. aug. 23. 17:59
19/20 anonim válasza:
Látod, 80 ezerért adnád, de elcserélted volna egy 30 ezres Iphone ra. Gratula, ribi...
20/20 A kérdező kommentje:
Oké öcsi
2012. aug. 23. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!