Nokia lumia 710 vs xperia ray?
Most van egy ray-em és egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. Akadozik,és alapjába véve nem tetszik. Juli elején vettem és a PES meg a temple run akadás nélkül ment de most szörnyen laggol de nem csak a játekok hanem néha a telefon is lassú. Úgy hallotta, hogy a wp7 akadásmentes de az érdekelne:mennyi rá az ingyenes alkalmazás akár illegális is (feltörve ha ez lehetséges) és a támogatása a wp8as telók megjötte után milyen és meddig lesz.
Köszönöm!
Én is eldobtam véletlenül már párszor a 710-es Lumia-mat, semmi nyoma sérülésnek, pedig néha a sírás környékezett, akkorát esett. :DD
A még mindig gagyi nokia-s navigáción kívül csak az akksi élettartama zavar. Van, hogy full feltöltve azt írja, hogy 16 óra van hátra..van, hogy 30..szóval kicsit furán működik, azt lehet, hogy cseréltetem benne.
A navigációs progira visszatérve: Már a 3.0-s verziónál jár, de még mindig nem tud úttípusokat szűrni, tehát nem tudom beállítani, hogy autópályára ne tervezzen. Ezt pedig már a 6 évvel ezelőtti iGO-s PNA-m is tudta. Szóval van mit fejlődni. Térkép frissítést is elvileg csak a progi újratelepítésével lehet megtenni (még nem próbáltam, csak olvastam). Nekem még soha nem jelzett, hogy van friss térkép...
Ennek ellenére most is Wp-s telót vennék, mert gyors, stabil, magabiztos, és nem kell azzal kezdeni (mint a legtöbb Androidos telónál), hogy "Na, cseréljük rajta a ROM-ot egy főzöttre, mert a gyári instabil"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!