Samsung Galaxy S3 vagy Htc One X?
Utolso, te aztan megmondtad a tutit...
A design csak szerinted szebb, egyik sem csunya, de nekem peldaul az S3 jon be jobban.
Ha a jobb procit arra a 0.1 Ghz-re arted akkor: :))...nem azonos tipusu procik, igy osszehasonlitani hulyeseg, mellesleg en ugy latom az S3 a benchmarkokban jobb eredmenyeket er el.
Az arral nem vitatkozom, bar hozza kell tenni, az S3 egy kicsit ujabb.
Ezt a pontot nem tudom minek irtad, az a 0.1 col tenyleg nem oszt, nem szoroz, bar azt a "tablas" velemenyenyed megtarthattad volna, had dontse mar el mindenki, maga, hogy mekkora kepernyore van szuksege..
A tarhely lehet, hogy a HTCnek eleg, de a felhasznalonak egyaltalan nem biztos, mostanaban minden egyre nagyobb, egy profi Gameloft jatek peldaul mar 1 Gb felett van...
Az S2 nem hiaba futott be, nekem is az van, es tenyleg jo telefon..
Ezenkivul meg ket dolgot hoznek fel a Samsung mellet:
Van egy par, bar vilagot nem megrengeto, de hasznos funkcioja, ezeket a smart alkalmazasokat ertem ez alatt, peldaul Smart Stay..
Szerintem jobb a termektamogatas is a premium kategoriaban, ertem ezalatt az Android frissitest es, hogy peldaul, ha elromlik a telefonod, hazhoz jonnek megcsinalni, vagy elvinni megcsinalni, es peldaul a Samsung Appsben nem egyszer kinaltak amugy fizetos jatekokat ingyen Samsung felhasznaloknak.
Szerinted megeri valtani S2rol S3ra?
Az S2esem tavaly juniusban vettem, es en arra gondoltam, hogy megvarnam a kovetkezo Nexust.. Mit gondolsz?
Nem lesz jobb de lesz olyan jó!
Nézz utána [link]
Lehet ez 2 magos lesz nem 4 magos de ez a különbség az árán kívül semmi másban nem fog meglátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!