Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s külföldről rendelik...

Iphone 4s külföldről rendelik a "gyárból" 350 euróért az ilyen cégek megbízhatóak nyilván külföldi cég?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 21. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz akkor felejtsd el.
2012. aug. 21. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem is
2012. aug. 21. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
ha! még hogy ütésálló XD fél méterről le ejted aztán már ripityára törik :D
2012. aug. 21. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
az már elég fordítógyanus, amikor azt írják, hogy a telefon nyitott...független helyett..:D
2012. aug. 21. 20:48
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

és ez, beszéltem a csávóval itt vette a telefont csak vissza kellett mennie angliába, és ő egy rendőr egyébként, független a telefon, és azért akarja eladni mert itt érvényes a garancia, meg neki nem kell... Ez is nagyon habi dumának látszik

2012. aug. 21. 21:31
 6/8 A kérdező kommentje:
de természetesen ez se magyar, csak itt volt Magyarországon valamiért és itt vette
2012. aug. 21. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem a képeket is egy másik apróhirdetésből szedte. árulkodik az is, hogy naptáron 9-ét jelez, és július 25-ei a hirdetés, ha valódi lenne, nem hiszem, hogy ennyiért ne kelt volna el több mint 2 hét alatt, és újra kellett hirdetni...:D
2012. aug. 21. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
uh de jó, hogy észre vetted :D írtam is neki hogy csináljon új fényképet
2012. aug. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!