Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudok és mennyiért új...

Honnan tudok és mennyiért új vodás sim kártyát?

Figyelt kérdés
Nah ma beszéltem egy csajjal én t-mobile ő voda és hát 20 perc beszélgetés után 700 ft és ezt kicsit sokallom tehát venni akarok egy új vodás kártyát de honnan és mien árban ?Vaterán is nézegettem csak nem tom meik a megbízható.ja és vodánál lehet váltani ügyfél szolgáltatón kersztül a díjcsomagot?
2009. júl. 24. 01:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én már több SIM-kártyát vettem a Vaterán és a TeszVesz-en is, nem volt semmi problémám!

Bontatlant kell venni, új állapotút, amit még soha senki nem aktivált!!!

Nagyjából még a számok között is válogathatsz! :D

2009. júl. 24. 03:39
 2/5 A kérdező kommentje:
és én 15 évesen is tudom aktiválni a sim kártyát?
2009. júl. 24. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha Vodát akarsz hívni, akkor vodás kártyásként legyél Vitamax Klub díjcsomagos, mert ha új kártyát veszel, akkor alapból a Vitamax Standard díjcsomaggal adják, és ott vagy, ahol a T-Mobillal, mert 39 Ft a percdíj mindig, minden irányba. Itt a díjcsomagok számítanak, nem is annyira az, hogy melyik szolgáltatónál vagy. A Vitamax Klub díjcsomaggal minden vodás szám hívása és az sms is nekik 19 Ft. Új kártyát vegyél pl teszvesz.hu-n, vatera.hu-n vagy egy sima vodafone boltban mindenképpen, ne legyen használt, ne legyen senki nevén, mert ki tudja, milyen gazságokra hazsnálhatták azelőtt a használt kártyát. 15 évesen már lehet kártyás csomagod, csak előfizut nem köthetsz, ha jól tudom. De a kártyás az tuti lehet. Legegyszerűbb, ha besétálsz egy vodafone üzletbe, és veszel egy sim kártyát magában, készülék nélkül (1690 Ft), ott rögtön aktiválják is neked a nevedre, és még ott helyben váltotok a Vitamax Klub tarifacsomagra. A váltás 1 hónapban 1x lehetséges. Remélem, tudtam segíteni.
2009. júl. 26. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:
de ha mondjuk netről veszem mert a telefonom nem hivatalosan van kifügizve akkor is be tudom aktiválni a kártyát???
2009. júl. 26. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj:

1. attól még mehetsz rendes vodafone boltba, mert nem fogja senki megvizsgálni a telefonod, te meg ne mondd el a nagy újságot, hogy hogyan lett független a telefon. Sőt, el se kell oda vinned az aktiváláshoz, mert minden boltban a saját készülékükön aktiválnak az eladók. Ezt jó, ha tudod.

2. ha teszveszen, vaterán veszed, akkor meg interneten, a vodafone oldalán tudod aktiválni, ott minden le van írva, hogy hogyan kell, 15 évesen is tudsz aktiválni.

2009. júl. 27. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!