Mi a manó van a HTC wildfire S telefonommal?
Ha annyira zavar (valószínűleg szoftveres bug, az androidos telók 80%-ánál előfordul), akkor lementesz mindent, és hard reset.
Menü-beállítások-tárhely-gyári adatok visszaállítása.Alapesetben nem törli az SD kártya tartalmát, hacsak nem pipálod ki mellé ezt az opciót.
Hát ez nagyon tök jó! Akkor szerintem marad a papíros megoldás, már csak azért is, mert annyira nem értem ezt az egészet, hogy csak na. Vagy még annál is jobban.
De nagyon köszönöm a hasznos választ. Én mondjuk arra gondoltam hogy szoftver frissítés kell, de így jobb, mert azt sem tudom, hogy azt hogyan kell csinálni.
Még a végén valami fatális hiba folytán betörök egy USA-s titkosszolgálati szerverre, és jönnek értem a nyakkendősök. Na akkor végem lenne.......
Szoftveres bug - ez egy zsargon/szakmai argo, akkor mondjuk ha a teló elkezd magától hülyeséget csinálni.
Mégegyszer mondom, a gyári visszaállítással meg fog szűnni a problémád, ha ez csak a mostani időszakban kezdődött el.A sok alkalmazás telepítés-törlés, és maga az instabil android operációs rendszer képes néha megőrülni.És ezek között még a HTC optimalizálja a legjobban a gyár androidot...
Menü-beállítások-tárhely-gyári adatok visszaállítása.
Még egyszer mondom, hogy semmi bajod nem fog származni belőle, max megint normálisan fog működni a telefonod.Viszont mindent, ami nem a sim kártyára van másolva, telefonszám-névjegy, azt másold át, illetve minden fontosat, amit nem akarsz elveszíteni, azt mentsd ki a gépedre, szinkronizáld le a google fiókoddal, etc.
Akár szoftvert is update-elhetsz: menü-beállítások-névjegy(ha jól emlékszem) menüpont alatt van valahol a frissítések keresése.Net kapcsolat kell a telóra, ha van elérhető frissítés, akkor szólni fog, és máris lehet letölteni.Erősen javasolt a WiFi.
De ha ennyire nem értesz hozzá, akkor nem biztos, hogy egy androidos telefon volt a legmegfelelőbb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!