Sony Ericsson W705-re, hogy lehet játékokat rakni?
Figyelt kérdés
Találtam hozzá elég sok játékot neten, de nem tudom, hogyan tovább. Letöltöm a JAR fájlt (vagy JAD kéne?) és ...? Olvastam, hogy "other" mappába kell rakni és onnan a telefonból telepíteni, de nem találom meg a telefonon belül ezt a mappát, pedig pc-re kötve ott van. JAR fájlt elvileg nem is kéne telepíteni vagy rosszul tudom? Légyszi segítsen valaki, még ha nem is konkréten ilyen telefonja van. Biztos többet értetek hozzá mint én....2012. aug. 18. 17:22
1/2 A kérdező kommentje:
Tárgytalan a dolog, pont most találtam meg a fájlkezelőt (Szervező - Fájlkezelő) és onnan tudok telepíteni mindent gond nélkül.
2012. aug. 18. 17:26
2/2 A kérdező kommentje:
Esetleg még annyit segíthetnétek, hogy hogyan tudom pc-ről leválasztani a telefont? Nincs bent a "hardware biztonságos eltávolítsa" listában és nem akarom csak úgy lehúzni.
2012. aug. 18. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!