Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Help! Ez csinál számlát? Nem...

Valaki : kérdése:

Help! Ez csinál számlát? Nem voltam benn semmi oldalba, magától jelent meg az a szar.

Figyelt kérdés
A gyökér telefonomon múltkor bejött vmi ablak. Rá akartam kattintani, és megjelent fent az internet használatát jelző kék Ebetű. És azóta többször is megjelent, egyik nap itthon maradt a teló, reggel elmentünk, és este is ott volt, lehet egész nap ott volt.Tehát nem nyitottam meg oldalt, de hiába is nyitnék, mert a netem mobilon még wifivel se szokott működni. De nagyon félek!!! Anyáék kinyírnak ha számlát csinálok...
2012. aug. 17. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Kezdjük az elején. Előfizetéses, vagy feltöltőkártyás vagy? Ha előbbi, akkor van internetcsomagod? Ha van, egy bizonyos szint után fizetned kell érte, vagy lassítják?
2012. aug. 17. 22:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Előfizus. Ezért parázok. A feltöltősről max leszívja,de előf.nél akármeddig mehet. Klikk szolgáltatóm volt, de töröltük. Ha wifivel megpróbálok facebookozni, csak a régi eseményeket hozza be és nem engedi frissíteni. Szóval olyan, mintha nem lenne net, de az a kék E mégis ott volt...
2012. aug. 17. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Az még nem jelent feltétlenül bajt. Sok mobilon akkor is megjelenik az E, esetleg a H betű, ha nincs adatforgalom, csak lehetne. Azonban nincs az az isten, hogyha mégis ment, akkor orbitális számla jöjjön, hisz ha le is tölt valamit a telefon, a tárhely véges.
2012. aug. 17. 22:30
 4/8 A kérdező kommentje:
De mondjuk a barátnőm küldött egy képüzenetet, és azt le kellett töltenem,vagy mi és akkor jelent meg először az az E. Az jelent valamit?
2012. aug. 17. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy amíg letöltötted az üzenetet, használtad a mobil adatforgalmát. Ez önmagában nem fog nagy összeget maga után vonni, mert ahhoz nagyobb méretű letöltés kell.
2012. aug. 17. 22:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Oké, értem,nagyon szépen köszönöm! :) Kicsit megnyugodtam! Biztosan rájött/rájöttél, hogy én nem értek az ilyesmihez :)

Minden jót kívánok neked/önnek!

2012. aug. 17. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, sejtettem, de senki nem úgy születik, hogy mindent tud. :D Minden jót neked is, ha a tegeződés megoldható. :)
2012. aug. 17. 22:44
 8/8 A kérdező kommentje:
:D Rendben
2012. aug. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!