Miért csinálja ezt a telefonom? (Ace)
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem használom 20-30 percet vagy sokkal többet, akkor mikor feloldom hihetetlenul lassú és kell neki egy kis idő hogy úgy mond bemelegedjen és utánna lehet használni rendesen. De ha mondjuk telefonálni akarok akkor nincs időm ezt megvárni és pl rányomok a névjegyekre akkor nagyonsokáig fekete és várni kell hogy bejöjenek a nevek.
Lehet ez ellen tenni valamit? Nem fut sok program és nincs is telepítve rengeteg. Frisítve is kb egy hónapja volt 2.3.3-ről 2.3.6-ra.
2012. aug. 17. 17:02
1/6 anonim válasza:
Elfogy a szabad RAM neki, és bezárja az alkalmazásokat amik futnak, ezért indulnak lassan.
2/6 A kérdező kommentje:
De kb 100 mb szabad szokott lenni. Lehet hogy a RAM booster volt a gond mert nem volt pipálva a névjegyzék és bezárta? Vagy micsináljak hogy ne legyen lassú?
2012. aug. 17. 17:26
3/6 anonim válasza:
a samsungok szarok!az enyém is pont ugyan ezt csinálja...sőt!a szoftverfrissítést vagy mit tudom ajánlani! :)
4/6 A kérdező kommentje:
hát kösz bár már jobban szerintem nem lehet frisíteni. Valaki esetleg tud még valamit a dologről?
2012. aug. 17. 18:54
5/6 A kérdező kommentje:
kipróbáltam és kb 10 másodpercet kellett várni hogy behozza a névjegyzéket szerintem egy kicsit sok
2012. aug. 17. 19:17
6/6 anonim válasza:
2. vagyok; igen és ,amikor meg végre behozza a névjegyzéket...ilyen nem lehet elmagyarázni;összetorlódnak a nevek, közben még a zenelejátszó is ott van valahogy -,-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!