Sony ericson x10 minipro-m van ma kezdte el csinálni hogy ha lezárom bilenytű zárba ugye kialszik a kijelző világítás na de most lezárás után gondol egyet és vissza kapcsolja a világítást és amíg fel nem oldom addig világít?
Figyelt kérdés
próbáltam újra indítani utána is ugyan ezt játszotta gombok nincsenek beragadva semmi mást nevettem észre mitöl lehet?2012. aug. 16. 21:15
1/4 anonim válasza:
Nézd meg a futó szolgáltatásokba nem e fut vmi olyan progi ami ezt csinálja, meg gondolkozz azon hogy mit tettél rá utoljára én azt töröld le nem e az csinálja.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi kivettem az akksit 1órára mostmár úgynézki hogy jó:)
2012. aug. 16. 23:43
3/4 A kérdező kommentje:
lehet hogy véletlen valami virust töltöttem le mert most nézem hogy a képeimközé bekerült 63 ''idegen'' kép reklámok stb
2012. aug. 16. 23:48
4/4 anonim válasza:
Olyan nekem is volt csak nekem több 1000db volt és kiderült hogy egy játéké volt amit már tök rég letöröltem és nagy öröm volt kitörölgetni azt a 1000 nem tom mennyi képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!