Hogyan lehet kicserélni a telefonomat?
Figyelt kérdés
Ki akarom cserélni a telefonomat.Sony Eriscon W580I. valami másik telefonra. Ha bemegyek,akkor mit kell csinálni elöszőr? kell diákigazolvány stb...mert apámmal vettük meg azt a telefont. apámmal meg nem akarok bemenni mert elkezd h miért stb... pedig azért mert sok gond van vele!!
pénzbe kerül???mennyibe?
irjátok már le köszi!!!
2009. júl. 22. 18:39
1/8 anonim válasza:
Na most ezt nem értem. Teszem fel Vodafone-nál vetted és visszavinnéd, hogy nem tetszik, adjanak egy másikat és még ráfizetsz? Úgy tudom ilyen nincs, vagy MediaMarkt? De ott sem tudok, csak olyanról, ha elromlik és abszolút javíthatatlan, akkor kapsz egy ugyanolyat. De hogy másikra cseréld, olyan nincs. Maximum beadod egy mobilos kereskedésbe és kapsz érte egy kevéske pénzt, vagy ott választasz használt mobilt és beszámítják amit beadsz.
2/8 anonim válasza:
a megvételtől számított 3 napon belül visszaviszed akkor kötelesek visszavenni ha mégsem akarják akkor hívd a fogyasztóvédelmet (a főnöknek is lehet szólni a fogyasztóvédelemről)
3/8 anonim válasza:
megint a 2. vagyok
visszakaphatod a teljes vételárat vagy becserélheted egy azonos vagy olcsóbb mobilra
4/8 anonim válasza:
ja blokkot dobozt tartoékokat vidd magaddal
5/8 A kérdező kommentje:
köcce
2009. júl. 22. 22:44
6/8 A kérdező kommentje:
feltöltéssel együtt 45.000 ft volt...
2009. júl. 22. 22:45
7/8 A kérdező kommentje:
és fél éve van meg a telefonom
2009. júl. 22. 22:46
8/8 anonim válasza:
ha elfüstölöd az alaplapját és ártatlanúl visszaviszed "hogy töltés közben meleg volt" akkor valszín kicserélik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!