Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy is lesz ez? Ma bevittem...

Hogy is lesz ez? Ma bevittem a szervizbe a Nokiám azt mondták víz került a telefonba.

Figyelt kérdés

Mondjuk lehet mert jártunk a strandra aztán lehet belefojt.Azt mondták 3-4ezer forint lesz és valószínűleg jó lesz.Ilyenkor az aksi szokott elsőnek vizet kapni akkor azt is ki kell cserélni.

Sokan azt mondták ha vitet kap utána nem lehet már vele mit kezdeni akkor mégis.

2009. júl. 22. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
ne fizess érte, ezen az oldalon is hallottam (meg mások is mondták) hogy pár nap (max 1 hét) száritás után már lehet használni
2009. júl. 22. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
2hete már sajnos nem jó azóta kiszáradhatott volna szerintem.
2009. júl. 23. 01:48
 3/3 anonim válasza:

nem biztos

tedd, meleg környezetbe, de ne olyan melegbe hogy a érintkezők, képernyő elpattanjon :)

2009. júl. 23. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!