Telefonon hogy lehet beállítani az internetet?
Figyelt kérdés
Most azt írja h nem elérhető?2012. aug. 16. 12:25
1/14 anonim válasza:
milyen szolgáltatónál vagy? van internet előfizetésed a mobilszolgáltatónál?
3/14 A kérdező kommentje:
A t-mobilnál vagyok.
Nincs elfőfizetésem.
2. Itt azt írja ki h nem ismer fel a rendszer.
2012. aug. 16. 12:47
4/14 anonim válasza:
domino esetében meg kell rendelni valami netes csomagot (domino net 40(mb) azthiszem, h 700ft/hó). és utána (ha már van internetlehetőség a kártyádon keresztül), akkor menni a gyors beállítóra. sok sikert!
6/14 anonim válasza:
30MB
és 600Ft és nincs túlforgalmazási díj. csak lelassítanak. amíg el nem kezdődik a következő 30 nap.
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,gondolom ez a facebookra is igaz?
2012. aug. 16. 13:14
8/14 anonim válasza:
mindenképp kell internetkapcsolat. facebook-hoz is. de ha 0.facebook.com így használod, akkor nem számolják az adatforgalmat és képeket nem látsz.
amolyan butított-mobil facebook.
9/14 A kérdező kommentje:
köszi mégegyszer
2012. aug. 16. 13:30
10/14 A kérdező kommentje:
Bár nem ide tartozik azért megkérdezem:Most vettem használtan egy nokia n8-at és a képernyőn legfelül villog egy kis boríték,hogy lehet eltüntetni?
Leírást nem kaptam hozzá
2012. aug. 16. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!