Telefonvásárlás - Melyiket válasszam?
Van négy telefon, amik közül kéne választani, árban ezek férnek bele (az adott szolgáltatónál), viszont nem igazán tudok dönteni, mert egyik ismerősöm sem használ ezek közül egyet sem. A teszteket elolvasgattam, de hát nagyjából mindegyikről hasonlókat írtak, úgyhogy most nagyon jól jönne némi személyes tapasztalat.
Tehát a következő négy telefonról lenne szó:
- HUAWEI Ascend G300
- MOTOROLA Defy+
- SAMSUNG Galaxy Ace
- SONY ERICSSON Xperia Ray
Nekem mindössze annyi támpontom van, hogy a Samsung kap egy kis előnyt, mert a mostani telefonom is Samsung és már megszoktam, szeretem. De nem ragaszkodom hozzá, ha valamelyik másik mégis jobb lenne.
A galaxy Ace nem egy mai cucc, már akkor harmatgyenge volt a hardvere, amikor piacra került, szoftveresen meg elég sok a gond vele.De elég, ha itt a keresőbe beírod, hogy "Samsung galaxy Ace".Az árával akkor is elszálltak és most is, mert kb. 30 ezerért kellene árulni.
Szvsz Defy+ vagy Ray.A defy+t csak akkor, ha strapatelóra van szükséged, a Ray viszont több szempontból is jobb a többinél.A kijelző pixelsűrűségében, ami miatt tűéles a kép, 8Mp kamera, android 4.0.4 ICS frissítés már van rá hivatalosan, illetve megbízható, jól optimalizált cucc, szoftveresen stabilabb, mint a másik 3, gördülékenyebb, és hardveresen is komolyabb.Szvsz én a Ray-t venném meg a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!