Most kaptam meg Samsung S5230 telefonomat. Védőfólia van rajta. Ezt le kell cserélni? Elég zavaró. Hol lehet kapni jobb fóliát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 15:46
1/9 anonim válasza:
Miért nem szeded le? Minek a telefonra fólia?!
2/9 A kérdező kommentje:
mert érintőképernyős...
2009. júl. 22. 16:38
3/9 anonim válasza:
üdv
egy ismerösöm barkácsboltba vesz rá... neki bevált:)
engem is zavar, de nem akarom hogy karcos legyen (még az eredeti van rajt, ha lejön irány a barkácsbolt:))
elözö válaszolo meg azért irta azt mert neki párszáz forintos telefonja lehet... nem sértegetni akarom de az nem mond ilyet akinek drága telefonja van. általában.
4/9 anonim válasza:
elözö vagyok, hogy mit vesz rá pontosan azt még meg kell kérdeznem töle:D
5/9 A kérdező kommentje:
köszi =) 1ébként azért zavaró, mert az alsó 3 gombot is eltakarja, lehet h le kéne vágnom xD
olyan fóliák is vannak, amik csak a képernyőre helyezhetők?
2009. júl. 23. 10:50
6/9 anonim válasza:
nekem is ilyen mobilom van és én levágtam,mert nagyon felpördült!!csak az a gond, hogy megint feljött a fólia mikor kiakartam nyitni a hátulját és most nem tudom mit is csináljak!!
7/9 anonim válasza:
megint én vagyok.attol még szerintem jó ötlet levágni,mert ha majd teljesen lejön akk kicseréled.addig fölösleges!!
8/9 anonim válasza:
Szerintem sem fontos a fólia, pedig nem pár száz forintos telóm van, hanem S5230. A fóliától nem biztos, hogy elég jól érzékeli az érintést, ezt a használati utasítás is írja. Nagyon erős a kijelzője, nem hiszem, h a közeljövőben karcolódna. Amúgy meg nem a kulcscsomó mellett kell tartani, baja nem lehet, legalábbis remélem :)
9/9 anonim válasza:
Vedd le.
A használattól nem karcolódik, ha leejted azon a fólia nem segít.
Nekem több mint egy éves a telefonom, nem tokban tartom és sokat használom. Nem karcos.
Amúgy a fólia árán vehetsz egy touch panelt kb 1000 forint ha mégis karcos lesz egy év múlva: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!