Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most kaptam meg Samsung S5230...

Most kaptam meg Samsung S5230 telefonomat. Védőfólia van rajta. Ezt le kell cserélni? Elég zavaró. Hol lehet kapni jobb fóliát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Miért nem szeded le? Minek a telefonra fólia?!
2009. júl. 22. 16:11
 2/9 A kérdező kommentje:
mert érintőképernyős...
2009. júl. 22. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

üdv

egy ismerösöm barkácsboltba vesz rá... neki bevált:)

engem is zavar, de nem akarom hogy karcos legyen (még az eredeti van rajt, ha lejön irány a barkácsbolt:))

elözö válaszolo meg azért irta azt mert neki párszáz forintos telefonja lehet... nem sértegetni akarom de az nem mond ilyet akinek drága telefonja van. általában.

2009. júl. 22. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
elözö vagyok, hogy mit vesz rá pontosan azt még meg kell kérdeznem töle:D
2009. júl. 22. 21:59
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi =) 1ébként azért zavaró, mert az alsó 3 gombot is eltakarja, lehet h le kéne vágnom xD

olyan fóliák is vannak, amik csak a képernyőre helyezhetők?

2009. júl. 23. 10:50
 6/9 anonim válasza:
100%
nekem is ilyen mobilom van és én levágtam,mert nagyon felpördült!!csak az a gond, hogy megint feljött a fólia mikor kiakartam nyitni a hátulját és most nem tudom mit is csináljak!!
2009. júl. 23. 16:03
 7/9 anonim válasza:
100%
megint én vagyok.attol még szerintem jó ötlet levágni,mert ha majd teljesen lejön akk kicseréled.addig fölösleges!!
2009. júl. 23. 16:05
 8/9 anonim válasza:
100%
Szerintem sem fontos a fólia, pedig nem pár száz forintos telóm van, hanem S5230. A fóliától nem biztos, hogy elég jól érzékeli az érintést, ezt a használati utasítás is írja. Nagyon erős a kijelzője, nem hiszem, h a közeljövőben karcolódna. Amúgy meg nem a kulcscsomó mellett kell tartani, baja nem lehet, legalábbis remélem :)
2009. aug. 8. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Vedd le.

A használattól nem karcolódik, ha leejted azon a fólia nem segít.

Nekem több mint egy éves a telefonom, nem tokban tartom és sokat használom. Nem karcos.

Amúgy a fólia árán vehetsz egy touch panelt kb 1000 forint ha mégis karcos lesz egy év múlva: [link]

2010. dec. 4. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!