Androidos telefonnál sérült SD-kártya. Megoldás?
Egy éve vettem egy Sony Ericsson Xperia X8-as telefont Android operációs rendszerrel. Szép is, jó is, csak egy nagy gondom van vele, hogy bekapcsolásnál, vagy amikor kihúzom az USB-kábelt, az esetek 90%-ában azt írja ki, hogy az SD-kártya sérült és lehet, hogy formázni kell. Akkor pedig a 8 gb zene mehet a süllyesztőbe és másolhatom rá megint az egészet. Mindig biztonságosan távolítottam el az USB-ről. Mostanában pedig csak úgy gondol egyet és unalmas óráiban kitalálja, hogy neki már így se jó az SD-kártya és csak úgy "kilöki".
Gondolom, nem csak én szenvedek ettől a problémától, Androidos társaim válaszait várom.
Üdv! Sikerült javítani a hibát?
Nálam ugyan ez a helyzet, X8, egy éve, 8 gb kártya, és "Az SD-kártya hibás." üzenet. Ha a formázásra nyomok, nem csinál semmit. PC-n simán meg tudtam nyitni az sd-t, de formázni ott is csak gyorsformázással tudtam, és nem ért semmit. Lehet kiveszem, és kártyaolvasóval leformázom, hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!