Nokia lumia 610 vélemyének?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Egy kicsit fényezésnek tűnik, de a lényeg itt van nagyjából.Az offline navi természetesen az.
Illetve a 256-os RAM limit miatt lesz néhány cucc, ami nem fog futni a telón, illetve nem lesz rá WP8 Apollo sem, bár azt hardveres inkompatibilitás miatt egy jelenlegi wp-s teló sem fogja megkapni.
Ha nincsenek komolyabb elvárásaid a telót illetően, és mindenképp wp teló kell, akkor szvsz próbálkozz be egy 710-zel.Nem sokkal drágább, de legalább ott az 512 RAM miatt nem lesznek inkompatibilis appok.
Bluetooth-on keresztül csak névjegyet lehet küldeni, és headsetet lehet még csatlakoztatni. Adattárolóként sem használható, de a Nokia navigáció ingyenes.
Én nem ajánlanám ezt a telefont, alapból a WP7-es rendszert gyengének tartom, ez a telefon pedig még azok közt is a leggyengébb. Szerintem várd meg a WP8-as Nokiákat, nem sokat kell rájuk várni, és biztos vagyok benne, hogy az alsó árkategóriába is szánnak majd készüléket!
Csak egy gond van.Az alsó árkategóriás WP8 is cirka 100 környékén fog kezdeni első tippre.Minimum egy 2 magos Snapdragon S4-es kell ugyanis, mellé egy Adreno 220-as GPU-val.
wp7.8-hoz a Lumia 710 bőven elég lesz, és legalább unlockolható.Igaz, ugrik a gari, de működni fog a mass storage mód és a BT is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!