Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One X, vélemények? Megéri...

HTC One X, vélemények? Megéri az árát?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most állok telefon vétel előtt és egyszerűen nem tudok dönteni. Nem vagyok egy elektronikus zseni 16/L vagyok de azért fontos h jó legyen. Az annyira nem tetszik hogy nem bővíthető a memóriája bár nem tudom hogy lenne e rá szükségem.

Ti megvennétek ? Van esetleg olyan akinek ilyenje van? Elégedett? Nem fog 1 év múlva tropára menni?

A válaszokat előre is köszi!

2012. aug. 14. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen én is tervezem hogy veszek telefont ( bár az még 1 év :D ), de én 100 hogy ilyen telefont fogok, venni, sokan írják hogy jobb mint egy Iphone. Vélemények alapján a hibája az hogy képes túlmelegedni a HTC Sense miatt bár nem tudom mégis menyire melegszik és az még hogy gyorsan lemerül, azt írta valaki hogy játékkal kb 5-8 óráig bírja ha meg csak úgy nyomkodjuk akkor 10-12 óra, szerintem ez épp elég.
2012. aug. 14. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó telefon. Ha neked nem elég 32 GB, akkor ne vedd meg, de szerintem még 16 GB is elég. Az egyetlen hibája az, hogy a Gameloft játékokat nem viszi, de ezt pótolja a tegra zone(nem tudom, hogy neked a játék fontos-e). Elég jó minőség a HTC, nem hinném, hogy tropára megy 1 év múlva. Én jobban ajánlanám az Xperia S-t. Nem olyan tepsi, mint ez, a két mag mindenre elég és legalább mindent támogat(kivéve a tegra only-t) és még olcsóbb is.
2012. aug. 14. 22:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A játék nem annyira fontos csak ilyen alap játékokat vigyen.

A zavar kicsit az a gyors merülés bár nem lenne annyira igénybe véve suli közben max zenehallgatás meg netezés ha így kibírja estig nekem az már jó.:)

Egyébként még én is a a Sony Yperia S-re gondoltam és nem is nagyon tudok dönteni..

2012. aug. 14. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:

sony xperianak sem bővíthető a memóriája :D

viszont asszem 12 vagy 14 megapixeles kamerája :D

itt egy vidi róla ( lehet már láttad)

http://www.youtube.com/watch?v=VyH35cCHQRg

2012. aug. 14. 22:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Még nem láttam köszönöm !:)
2012. aug. 14. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Az xperia s és az one x is jó telefon, viszont az xperia s-t jobban megéri megvenni, és azon is fut minden akadás nélkül.
2012. aug. 15. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Xperia S elég...a 4 magot még nem sok minden használja...

Bár a HTC one S is jó jobb mint az xperia ès szerintem a one xnél is jobb (az andro-ID írása alapján)

Szóval:1-one s

2-xperia s

3-one x

2012. aug. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!