Tab? v Laptop? Nokia n9 v e7? az ára nem számit.
Inkább LAPTOP, mint TAB!!
Telefonnál meg inkább a Nokia Lumia 800 v. 900-on, vagy Sony Xperis S-en gondolkozz!
"sokkal kenyelmesebb.."
hol élsz te ember? sokkal kényelmetlenebb!!! 1000x
tapasztalatból tudom. Nekem volt tab-om. A legrosszabb döntés volt hogy megvettem! Nem szabad venni, csak laptopot. Utána egy Asust vettem és az teljesen jó :-)
Nekem is van tabom es laptopom is, es meg egy jo fajta okostelefonom is. Mindegyiknek megvan a rendeltetese...
A telefonon rogton meg tudok nezni valamit, ha kell, akarhol is vagyok, jatszhatok is rajta, ez ugye mindig keznel van.
A Tabbal kenyelmesen befekszem az agyba, netezek, olvasok rajta, vagy eppen filmet nezek, vagy csak eppen egy youtube videot nezek meg rajta, nem kell mindig bekapcsolni, akarmilyen semmisegert, es kenyelmesen lehet jatszani is rajta, meg talan nagyobb felhasznaloi elmennyel, mint a laptopon az erintes es giroszkop miatt, meg ez ugye konnyebben is mozdithato.
A laptopon meg ugye lehet mindent, csak nehezebb hordozni, meg talan nem is akkora elmeny. Ezen dolgozni szoktam, meg a nagyobb dolgokat intezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!