Samsung Galaxy-val nem boldogulok, help légyszi?
Most van először okostelefonom (Mini), és pár dologra még nem jöttem rá.
Megmondanátok, hogy
1. a kezdőképernyőről hogy lehet eltávolítani a sok parancsikont,meg a google keresőjét? Arra már rájöttem, h lehet hozzáadni ikonokat, de h vegyem le őket?
2. internetről hogy tudok képet lementeni?
3. hogy lehet ébresztést beállítani?
4. a Menü gombot ha megnyomom, van egy olyan opció, hogy Szerkeszt, az mire jó, h kell használni?
5. a memória mellett még adtak hozzá egy nagyobb kártyát, az adaptert, az mire jó?
Tudom,hülye kérdések... azért köszi előre, ha vki segítene!
1: hagyd rajta az ujjad azt tod mozgatni, és beledobod a kukába
3: nálam riasztás ként van
5: általában az adapter az hogy gépen is meg tod nézni
2.Megnyitod a képet->hosszan rányomsz, amíg fel nem ugrik a lehetőségek "tárháza" és kép mentése, vagy letöltése, vagy valami ilyesmi opció lesz, na arra tapizol.
4.Ha a kezdőképernyőn nyomod meg a menüt és ott találod a szerkesztés gombot, akkor ott fogod tudni beállítani, hogy hány kezdőoldalad legyen, háttérképet fogsz tudni beállítani(gondolom), stb.
1. hosszan rányomsz az ikonra amit el akarsz távolítani és lehúzod az eltávolításra.
2. hosszan rányomsz arra a képre amit szeretnél lementeni és nyomj rá a kép mentése ablakra.
3. menü-óra és bal oldalt legallul az első ikonra rámész.
4.az arra szolgál elsőrészt hogy kedved szerint rendezheted az ikonokat az ikonok hosszas lenyomásával, másrészt el tudod távolítani a telepített alkalmazásaidat.
5. azt adaptert azért adták hozzá ha nincs microsd kártyaolvasód de sd olvasód van akkor át tudod vele alakítani.
Nagyon köszi a segítséget!
Még azt meg tudnátok mondani, ha több internetes ablak van megnyitva, hogy tudom az egyiket bezárni? Valahogy nem sikerült rájönnöm...
Nem galaxy tulaj vagyok, de a pinch to zoomot próbáld ki, hátha így előjön a megnyitott oldalak száma, stb.
A böngészőben csinálj a képernyőn egy olyan mozdulatot a két ujjaddal, mintha valamit meg akarnál csippenteni.Erre lehet előjönnek a megnyitott oldalak, amiket aztán laponként szépen be lehet zárni.
Ha nem, akkor próbáld meg a böngésző menüjét előhívni és keress olyan opciót, hogy open tabs, vagy megnyitott oldalak, stb.
Vagy majd jön egy galaktikus és megmondja, hogy pontosan hogyan is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!