Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megeri az apple iphone 4-et...

Megeri az apple iphone 4-et venni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 19:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves 10. válaszoló milyen jó , hogy pont a P -t hoztad fel , mivel az egyik családtagomnak pont ilyen telefonja van és komolyabban is hozzászólhatok (saját tapasztalatok alapján)

-8MP kamera, fullHD - az iPhone 4 az 5 megapixeles kamerájával szebb képeket csinál , a MP nem minden attól nem lesz szebb a kép , hogy több MP -s a kamera

-van rajta flash - a flash nem hiányzik , csak eszi az akut mint az állat , de vannak még ingyenes böngészők is amikkel ez megoldható (youtube videókat lejátszik )

és legálább ha felmész egy oldalra 1 banner sem takarja el a képet

-több ingyenes játék

Na nehogy már az Appstore vs Android marketet hozd fel , az Appstore ben több progi van ha már ezt nézzük , és van 1 rakat ingyenes játék is , ami Androidra ingyenes iOS re is (kivétel Angry Birds , bár idén nyáron a Seasons-t ingyenessé tették (reklámmentesen - amit ugyebár tudjuk androidon teleszemetelték reklámokkal)

-szebb kijelző

Hát nekem az iPhone kijelzője jobban tetszik (de ez relatív , kinek mi tetszik jobban)

-nagyobb kijelző (valakinek hátrány, de az emberek többsége a 4"-4,3" méretet szeretik )

szintén relatív , nekem tökéletesen megfelel

-jobb anyaghasználat (fémház borítja)

Az iPhone nak meg üveg + fém , szerintem ez sokkal jobban mutat , de igaz törékennyé válik emiatt , tehát most +1 pont a P - nek

És miben jobb ? Abban , hogy amíg a P - nek akad a menüje a sz*r droid miatt a 2 mag mellett , addig a 4 nek (ami nekem van) zökkenőmentesen megy az iOS , és tökéletes futtatja a HD játékokat mintpl az Infinity Blade , vagy az Asphalt 6

2012. aug. 14. 21:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondom , hogy az Xperia P , nem jó telefon , mivel igenis jó! , az androidok közül , és énis Sony-t vennék ,ha androidos mobilt szeretnék. De az emberek az iOS-megbízhatósága , egyszerűsége, és letisztultsága miatt fizetik ki azt a + pénzt , és igenis megéri.De csak azt tudom ajánlani , hogy próbáld ki ezt is , és ne csak 2 percig pötyögtesd.Kedves 10. (ezt nem sértésnek szánom és az előző választ sem annak szántam , bocsi ha valamivel megbántottalak volna)
2012. aug. 14. 21:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Én Yupiterrel értek egyet. Ő most a P-t hozta fel példának. Én felhozom a One X-et.

- 4 mag 1,5 Ghz vs 1 mag 1 Ghz

- tegra játékok

- sense 4.0

- beats audio

Ami gyenge benne az aza aksi, de ha az IPhone-t is kihasználod, akkor az is le tud merülni hamar.

2012. aug. 14. 21:28
 14/20 anonim ***** válasza:
És mindez úgy, hogy az IPhone nem tud bluetooth-on küldeni minden telefonra, csak IPhonera.
2012. aug. 14. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:
ÉS ugyanolyan árban vannak.
2012. aug. 14. 21:31
 16/20 Multigod97 ***** válasza:
# 8/15 Ez az beszéd. Ezt már régen le akartam írni, de nem tudtam szavakba önteni, de te tökéletesen megfogalmaztad. Grat :)
2012. aug. 15. 00:01
 17/20 anonim válasza:
Magyarországon 200Ezer, Amerikában meg 45Ezer. Szóval rohadtul nem éri meg.Inkább vegyél blackberry-t, az csak 10-15 ezerrel több nálunk. Vagy rendel amcsiból vagy ha ismerősötök kiutazik netán nyaralni, akkor hozass vele. Persze ott a kártyát le kell tiltatni, amit aztán ki is dobhattok, itthon meg beleteszed a sajátodat.
2012. aug. 15. 00:39
 18/20 anonim ***** válasza:
előfizetéssel 45 , teee -.-'' nem tudsz olvasni?....
2012. aug. 15. 08:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Az iPhone 3GS-ben és a 4-ben pedig 200mhz-t visszavettek a processzor órajeléből, mert már így is feleslegesen sok volt.

Itt baromira nem a hardver számít, hanem a rendszer ami rajta van. Ha megnézed a teszteket, az iPhone-nak vannak mindig a leggyengébb hardverei, de érdekes módon általában az hozza össze a legtöbb pontot.

Ha egy Androidot ráraknál egy iPhone hardverra, körülbelül szétakadna az egész, mert baromira inkompatibilis, és csak feleslegesen zabálja le a hardvert.

Jó lenne az Android, de ugyan az a baj vele mint a Windows-al. Baromi sok telefonra rárakják, de semmivel sem 100%-osan kompatibilis. Innentől kezdődnek azok a problémák hogy van egy alkalmazás, egyik telefonon el sem indul, a másikon tűrhetően megy, a harmadikon meg tökéletesen, pedig közel azonos hardverral vannak felszerelne.

Erre tökéletes példa asszem a Samsung Galaxy Ace 2. Orbitális nagy hardverral látták el akkoriban, nagyobb mint az akkori iPhone-ba, de még a menübe való visszalépésnél is beszaggat a telefon, a szerencsétlen hardver meg izzad alatta.

Másik példa: Egyik barátom nemrégiben vett egy Samsung Galaxy S2 telefont. Tulajdonképpen a lassan 3 éve gyártott 3GS mindenben gyorsabb nála. Pedig nagyságrendekkel kisebb hardver van alatta.

2012. aug. 15. 08:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem lényegesen jobb az iPhone. Ez szimpla tapasztalat. Részletezni nem fogok semmit. De aki egyszer megveszi, és használja. Többet nem akar androidot, se symbiant, se WP-t.
2012. aug. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!