Tudnátok nekem segíteni?
Ez úgy van, mint az iPhone-nál.Habár van bluetooth, mégsem lehet úgy használni, mint más telóknál a megszokott módon.Nem lehet képeket, zenét küldeni-fogadni, más telefonok nem is látják.Van, de mégsincs.Autós kihangosítóval elvileg működik, tehát a kommunikációval nincsen gáz, névjegyeket lehet bluetooth-szal szinkronizálni, csak épp a többi "funkció" van szoftveresen lezárva.Mint az iPhone-nál.Az iPhoneoknál erre gyógyír a jailbreak, amivel felnyitják/feltörik a szoftvert és onnantól kezdve van lehetőség a bluetooth-t úgy használni, ahogy azt a korábbi telefonoknál, vagy más telefonoknál megszokta az ember, na a windows phone esetén ezt Unlock-nak nevezik.
Most gyorsan utánakeresve semmi "házi" módszert nem találtam az unlockra a 610-es esetén, egyelőre csak a Chevron unlockot tudom ajánlani, ha annyira kell ez a funkció.
Ez 9, vagy 10 dollár/kód/telefon egy életre.Tehát 9, vagy 10(majd az oldalon pontosan le lesz írva) dollárt fizetsz a Chevron labs-nak, kapsz egy kódot, amit egyszer tudsz felhasználni egyetlen telefonhoz, de az a teló élete végéig megmarad.Az oldalon szépen step-by-step le van írva, hogy mit mikor hogyan kell csinálni.
Ha valaki időközben(vagy én) találok valami kevésbé legális, házi módszert, akkor küldöm a linket ide.
Előnye a chevron unlocknak: gari marad, hivatalos/legális/mindig megmarad.Hátránya, hogy 9-10 dodó.
Ha van házi módszer, akkor az előnye az, hogy teljesen ingyenes, hátránya, hogy nem biztos, hogy sikerül, előfordulhat, hogy a módszer kitéglázza a telót(totál, használhatatlanul gallyra vágja), nem biztos, hogy megmarad, és a garinak is búcsút lehet vele mondani.
Én szerintem önmagában a BT megszokott használata nem ér meg cirka 2000 ft-ot.
Ez a helyzet az összes nem jailbreakelt iPhone-nal, és az összes eddig kidobott wp7-es telóval:
LG Optimus 7, 7pro, Samsung omnia 7, focus, focus s, omnia m, zte tania, dell venue pro, htc hd7, mozart, surround, titan, radar, nokia lumia 610, 710, 800, 900, plusz amit kifelejtettem.
Gyárilag van lekorlátozva, unlock után úgy használható a BT is, mint ahogy megszoktad.Ugyanígy külső háttértárolóként is csak akkor ismeri fel, és külsős alkalmazásokat is csak akkor lehet feltelepíteni rá, stbstb.
Na igen, sokan benézik, hogy vakon vesznek egy WP7-es telót, mert szép és dizájnos, csak azzal nincsenek tisztában, hogy mit lehet, vagy épp mit nem lehet a telóval csinálni úgy, mint más telefonoknál.
Ez a zárt op.rendszer hátránya.Előnye meg a stabilitás.
De szerintem Bluetooth fájlküldés nélkül is lehet élni.Azóta nem használom, amióta okostelót használok és nem is hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!